Ptjaa..

Usch vad tråkigt jag har just nu. Jag gör ingenting verkligen och idag har jag inte gjort något direkt heller. Det har liksom varit en sån dag, då allt har stått helt stilla. Jag har tänkt, jag har varit hungrigare än vanligt och jag har inte fått någon direkt rast idag. Såna saker brukar vanligen göra mig sur och grinig men jag är inte det. Jag är bara trött. Känner att jag skulle kunna sova en hel dag. Kanske har med snuset att göra men jag tror inte det.

Har inte haft några direkt bekymmer med att jag tog den "sista" i typ fredags. Jag tog väl någon i lördags, snodde nog någon av T. Ska inte ljuga, absolut inte. Men utöver det har jag kunnat gå in i butiker utan att ens titta åt snuskylen. Märkligt.

Det enda jag känner är jobbigt är risken att gå upp i vikt av att sluta snusa. Alltså; kolla slutasnusa.se eller va det heter. Där skrivs det att en person som snusar väger mindre än vad personen skulle gjort om han/hon inte snusade för att snuset får upp pulsen och därmed på nåt vänster påverkar ämnesomsättningen. När man slutar snusa blir det som så att det avtar, pulsen går ner och därmed också ämnesomsättningen. Några kommentarer på det tack?!

Nu äter jag inte mer än vad jag ska ändå. Dagligen äter jag det jag ska äta och inget mer men igår och idag har jag varit så jävla hungrig! Jag blir galen! Inte äter jag mer för det, men jag är konstant hungrig och det är skitjobbigt! DET blir jag galen på, inte att jag inte "får" snusa.

Jag ser det inte som att jag inte "får" - jag försöker leva på känslan jag har i munnen nu - till skillnad emot tidigare. DET driver mig. Att se mina naglar med vita kanter och känna att jag inte luktar snus - DET driver mig.
Att veta att alla pengar jag skulle lagt på snus automatiskt hamnar i en burk som jag sen får göra vad jag vill med - DET motiverar mig! (Tro mig, det blir en jävla massa pengar!)

Hur det än blir i framtiden behöver jag denna brejk nu. Jag bryter med snuset och tänker inte "börja" igen. Jag känner mig renare i kroppen. Säkert en illusion bara men shit vad mycket bättre det känns (speciellt i munnen).

Undrar vad jag ska göra för pengarna jag lägger undan.. Hmm..

Nu ska jag försöka hitta på något vettigt. Känner mig inte jättemotiverad direkt.

Ikväll blir det träning (om jag hinner). Igår blev det inte någon - min fot var dum. Tänkte nog sola en stund också men det lär ju bli sent eftersom att jag jobbar sent - både idag och imorn.

Nä nu får jag ta mig i kragen!

Sluta snusa...

Jag har haft en 1 ½ dagars helg och det är inte fullt tillräckligt kan jag tala om.
Jobbade i lördags, hade tagit på mig ett extrapass och då får man hålla sig till det.

Åkte efter jobbet till Veddesta och kollade billiga skor, åkte därifrån med två par, 2 st ljusfat och 2 kaktusar (!)
När jag kom hem var jag trött och gjorde den utlovade smörgåstårtan till min sambo. Det var något som jag lovade att han skulle få när han tagit körkort.

Igår, söndag, åt jag en alldeles för liten frukost (måste lära mig det där) och åkte sen och tränade kickbox (sparring) med Åsa. Det var kul, givande och en bra erfarenhet att sparras med någon man inte tidigare mött. Fick in några bra slag och de sparkar jag satte baktill på Åsa, de kändes som gjutna. Skön känsla efteråt!

Har nu kommit fram till att jag ska lägga kickboxen på hyllan ett tag. Har inte tränat speciellt intensivt denna termin ändå, har inte känt samma glöd som förut. Halva ligan är borta från klubben och det gör mycket för helhetskänslan där. Inte samma sak längre.

Kör nog igång igen till våren. Lite lättare då att ta sig dit, slippa stå i kylan med hundra lager kläder på sig och en stor fet väska med diverse saker i. Jag orkar helt enkelt inte längre. Orkar inte åka dit, när jag har ett gym 100 m hemifrån som jag har tillgång till alla dagar i veckan. Jag ska satsa på det istället. Skönt det ska bli att kunna känna att man ska hem direkt och byta om för träning, istället för att kuska runt på tunnelbanan och gå i slask för att träna och sen ta sig hem efteråt.. Den långa vägen hem efter passet - alltid lika trist.

Nej, motivationen till att åka och träna i stan existerar inte just nu. Det gör inte så mycket. Jag håller igång ändå.


USCH vilken seg morgon idag! Det är tredje dagen som snusfri och jag är trött, seg och hungrig. Jag vill ha mat, sömn och min mysiga värmekudde intill. Det skulle vara en perfekt dag för mig idag känner jag.


Igår var det ju 1a advent, vad det nu är bra för. Har hört att man ska börja julpynta och sånt där, och jag har liksom inga bra idéer vad gäller såna saker så det blir lite glitter runt spegeln och blå lampor på balkongen. Hade tänkt att vi skulle ha en ljusstake i köksfönstret också men den gick sönder efter en kvart. Jävla skitsaker!

Ska köpa nåt helt annat i pyntväg har jag bestämt. Vad vet jag inte än.

Jag tyckte att det passade med lite julgodistillverkning igårkväll, så jag tog och gjorde mintkyssar. Det har alltid varit mitt favoritgodis under julen men de är alltid så fruktansvärt dyra! Ni vet de där mintplattorna med en liten chokladprick i mitten? Såna gjorde jag.

Bilder på mitt mästerbak kommer upp senare.. De är inte lika jämna och "fina" som de man köper. Dessa är asymmetriska - smakar nästan ännu bättre än orginalet! Måste tillägga att jag är mäkta stolt över att lyckats med dessa på första försöket! Är sjukt dålig på att baka!

Usch. Vad jobbigt det är när man tänker "nu ska jag ta en snus" och sen komma på att man inte har nåt snus och inte alls ska ta en snus. Skit också.. Men jag SKA klara det. Jag får en belöning om jag slutar. Eller ptja, jag kan få hur många belöningar som helst för pengarna jag sparar in på att inte köpa snus. -PEPP!!-


Nu får jag kramp i mina händer och fingrar. Adjö så länge.



En till..

En lista till då den förra verkade poppis! Ja, jag har tråkigt..



1. Tre namn jag lyssnar till:
Michelle, Micha och Mischkin

2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag är social

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag vill ha allt på en gång

4. Detta är jag rädd för: Döden - har svarat på det i det tidigare inlägget

5. Tre saker jag vill ha varje dag: Frukost, kaffe och medicin

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Räkna ut svårare mattetal, growla och rita/teckna

7. Detta tycker jag om att göra: Träna, sjunga och drömma

8. Detta vill jag göra just nu: Sitta hemma i soffan med tända ljus, nytränad och nyduschad med bästa kompisen och prata om livet i allmänhet

9. Bästa känslan (just idag): När jag lyckas

10. Värsta känslan (just idag): När jag är rädd, osäker och känner mig otillräcklig

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har: Han har allt som är bra och lite till :)

12. Är jag kär just nu? Ja. Just nu är jag inne i en "extra kär" period.

13. Jag vill gifta mig Jag vet inte. Det vore väl mysigt. Är osäker. Om det känns nödvändigt senare och T friar någon gång så JA! - hahaha..

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Driva ett företag helt själv och kunna ta ut lön, ha hund igen, få barn

15. Min käraste ägodel: Tavlan på min Prins

16. Något jag vill ha i present: En sladdlös dammsugare i någon cool färg

17. Detta har jag på mig just nu: Kläder

18. Favoritkläder: Mina svarta, tunna mysbrallor med benvärmare uppdragna till knäna och tofflor plus min mysiga, långa tröja som jag fick av mor min.

19. Favoritdjur:
Hund på första plats, råtta på andra plats och häst på tredje

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Rock/Hårdrock på förstaplatsen. Dock är jag allätare annars så en del latinomusik som man kan dansa till är poppis hos mig. Gillar spirituell musik typ Enya och maffig klassisk musik också. Reggae på sommaren (minst två låtar i alla fall) är barndomsminnen för mig.

21. Favoritlåtar just nu: Alla Avenged Sevenfold låtar på skivan "Nightmare" - även en som heter "Illusion" med ett annat band.

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Matte och geografi

24. En bok jag älskar: Skriet från vildmarken

25. En film jag älskar: Kan omöjligt välja en

26. Tv-program jag gillar: Efterlyst

27. Favoritdoft: Någon Dalí doft (de flestar doftar underbart!)

28. Detta äter jag gärna: Koreansk mando med sesamgurka och kimchi

29. Dricker helst:
Voda! (vatten på tjeckiska för den som inte förstår..)

30. Favoritgodis: Har inga favoritgodisar tror jag. Kanske såna där mintkyssar man äter runt julen..
.. eller chokladkolan jag gjorde förra julen.

31. Hit vill jag gärna åka på semester: Någonstans där det är varmt och det finns parasoll så T kan gömma sig i skuggan. Någonstans där det inte finns äckliga insekter.

32. Färg på mina ögon: Blå typ, men melerade ibland.

33. Min längd: 171 cm

34. Jag tror på: övernaturliga saker. Sådant som är svårt att förklara. Nu menar jag inte tefat och rymdvarelser. Mer spöken i så fall.

35. Jag spelar: lite bas men inte så bra som jag vill.

36. Person jag beundrar: Min mor utan minsta tvekan. Du är fantastisk.

37. Så här bor jag: I en 3a med min sambo, T. En bostadsrätt i en förort till Sthlm.

38. Antal döda krukväxter i hemmet: Typ 1 - de andra har jag lyckats med för första gången ever!

39. Det här tänder mig: jag vill  inte skriva om vad som tänder mig i min blogg. Känns skumt.

40. Det här gör mig avtänd: DET kan jag skriva. Dålig hygien! Kasst självförtroende / alldeles för mycket självsäkerhet

41. Favoritfärg: Svart, Svart, Svart, och lite vitt och ljuslila kanske.

42. Favoritcitat: Carpe noctum kanske. Kass på citat.

43. En hemlighet jag vet: Jag vet en del men det är ju hemlisar, idjot!

44. Bästa present jag fått: Fantastiska föräldrar! Det räcker långt!

45. Senast köpta skiva: Oj. Köper aldrig skivor.

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Ögonen och mina läppar kanske.

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: tjockleken

48. Udda förmåga/egenskap: Kan plocka upp nästan vad som helst med tårna! hahaha..

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Surikat har jag ju sagt!

50. Vad lyssnar du på just nu? Avenged Sevenfold

51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Idag ska jag försöka härda ut dagen.

52. Var är dina föräldrar födda? I Sverige, båda två.

53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Pff.. Öh.. Iphonen!

54. Vilken är din favoritrestaurang? Sorbon

55. När badade du i en pool senast? Kan ha varit sist jag var utomlands.. Dvs sommaren 09

56. Har du varit med i någon skolpjäs? Ja. Drottning Kristina hette den.

57. Hur många barn vill du ha? 2 stycken tack?

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Hiphop och RnB som saknar bra texter = nästan all sån musik.

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Vilket jävla val?

60. Vad har du för TV-kanaler? En del.. Orkar inte skriva alla

61. Har du åkt moped någon gång? Faktiskt inte! haha, den väntade du dig inte va?

62. Har du busringt någon gång? Ja, massor av gånger!

63. Har du fått felparkeringsböter? Oh yeah!

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? ALDRIG!

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Kan vara USA

66. Har du en egen trädgård? Nej tyvärr inte

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Serier som på TV: Family Guy, South Park.

68. Kan du alla orden i nationalsången? ja!

69. Badkar eller duschkabin? Badkar it is!

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Jag vet inte..

71. Favoritpizza? Äter inte pizza

72. Chips eller popcorn? Chirre men inget just nu tack.

73. Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte sånt trams (oftast)

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nej? Det vore väl jävligt dumt om man är jordnötsallergiker och btw: varför i helvete ska man göra det?!


75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nepp

76. Apelsin- eller äppeljuice? Päppel

77. Om du ska bjuda på middag, vad blir det då? Det blir bra? Det blir hyfsat god mat :)

78. Favoritglass? Mangosorbet - har alltid varit den.

79. När röstade du senast? I valet som var nyligen..

80. När åt du en hemodlad tomat sist? I somras.

81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nej men medaljer :)

82. Är du bra på matlagning? jorasåatt.. ibland, när jag känner för att lägga energi på det.

83. Klarar du att tanka själv? jaaaaaa

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? neeeeeej

85. Pepsi eller Coca Cola? inget av dem tack

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? ja i nästan alla mina jobb, jeden tag!

87. Vad var det senaste du handlade? Det var nog clementiner

88. Har du kräkts offentligt? Nepp

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Har hittar min kärlek, lite pengar på det vore inte fel.

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Ja

91. Har du ringt något betalnummer? Hmm..?

92. Kan man vara vän med sitt ex? Jora!

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Det var nog min mor efter en operation

94. Hade du mycket hår som liten bebis? det vet jag inte? hade jag det mamma?

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Ingen koll på det..

96. Vad har du i din väska? En massa saker; kalender, två mindre anteckningsböcker, plånbok, nycklar, pennor, hårspännen, en vaselinburk och ptja.. en cd skiva.

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Pratar med T

98. Vad är du tacksam för idag? För mina föräldrar, för min T, för vännerna och alla bra mänskor runtomkring oss och för det vi har.

99. Var hittade du den här listan? Någonstans på nätet

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Lalala-Lindaa, Sannan och Lena tycker jag!


Bara för att..

En sån där grej som man lägger upp när man egentligen inte har något viktigt att skriva om..


Min senaste kyss
var med den jag älskar, T!

Jag pratar gärna och mycket och drar mig inte för att prata med främlingar heller.

Jag tycker om massor! Familjen och vännerna självklart men även träning, djur, natur, musik, rättvisa, vår sköna soffa och att dricka kaffe inomhus när det är oväder utomhus.. 

Jag avskyr när folk skriker när de inte behöver, bråkar för att de har tråkigt, behandlar människor och djur som skit och när de prompt ska sätta sig PÅ ens väska på tunnelbanan, innan man hunnit dra undan den..

Mina närmaste vänner är
det ingen anledning att nämna - de vet vilka de är.

Min första vän hette Jaqueline "Jacky" och vi hängde jämt tillsammans på dagis och genom låg och mellanstadiet..

Kärlek är
 underbart för det mesta och läskigt ibland..

När jag duschar
brukar jag sjunga (det gör väl de flesta) och prata högt med mig själv. Varför vet jag inte.

När jag lagar mat
då pratar jag oftast med maten och får en töntigt mild och glad röst

Jag fastnar för vackra ögon, utstrålning och karisma. När någon sprudlar av positiv energi.   

Det sexigaste yrket är .. ja du.. Sexigt? jag vet inga sexiga yrken.  

Det är charmigt när
grannpojken brodetat en duk till mig för att jag fyllde år. På den står det "Hårdrock".

Jag är rädd för döden och kommer nog aldrig bli kompis med tanken på att den en dag inträffar.

Den värsta känslan är rädsla, oro och osäkerhet

Den bästa känslan är säkerhet, trygghet och att vara tillfreds

Jag är bäst på att ta på mig för många saker samtidigt.

Jag är sämst på att ta det lugnt när jag säger att jag ska ta det lugnt.

Om jag var ett djur skulle jag vara en sån där.. Nu kan jag inte stavningen, men en Surikat?

Om jag var en insekt skulle jag vara en ... fan vet jag
 
Om jag vore ett redskap skulle jag vara en hammare. BANG BANG IN THE WALL!

Jag kommer alltid att vara mig själv 

Det finaste som finns är bilden på min Prins som tavla..

I sommar ska jag på festival! 

Sist jag grät var
inte så längesen..

Jag kan om jag vill! 

Jag kan inte hjula. Helt värdelös på det.

När jag vill tänka ställer jag mig i crosstrainern - tankarna flödar fritt

När jag bakar så bakar jag misslyckade så kallade kakor som bara flyter ut

Min mobiltelefon är inge vidare
 
När jag vaknar på morgonen
är jag jävligt trött och frusen!

Innan jag går och lägger mig borstar jag tänderna och kollar alla klockar fem gånger minst

Just nu tänker jag på att få ligga i sängen en hel dag, men det kommer inte hända på lääänge!

Bebisar doftar speciellt..

Idag har jag jobbat hårt!

Ikväll ska jag
träna, laga mat och försöka lägg amig tidigt.

I morgon kommer jag
att tänka: "Åh ja fredag!" och senare komma på att jag jobbar lördagen också =/

Jag vill verkligen
att tiden ska gå lite fortare så att jag kan få det jag vill ha så snart som möjligt!

Komplimanger och en bra känsla

Ja, idag var morgonen precis som alla andra har varit den senaste tiden; tråkig, kall, mörk..

Förmiddagen gick fort tycker jag, eftermiddagen desto slöare. 

Fick några komplimanger av en på jobbet, det var härligt att få lite bekräftelse på att jag gör ett bra jobb. Ibland känns det jättebra, ibland känns det som att långt ifrån alla gillar en. Det är väl så överallt kan jag tänka mig, delade meningar om saker och om personer.

Vi får se vad som händer i framtiden - det känns som att det finns en del möjligheter för mig. Det är läskigt på samma gång - det är alltid lite läskigt med andra, nya saker.

Ikväll blir det träning med underbara Helene och det var riktigt längesen sist! Mits och sparring - kan inte bli en bättre tisdagskväll!

Igår blev det sammanlagt 85 minuter allsidig träning och håller jag det måttet veckan igenom (6 dagars pass) så tar jag mitt veckomål som är drygt 8 timmar träning denna vecka. Blir det "bara" 7 timmar är det okej också. Jag har insett att jag behöver ha lite fler, olika delmål med min träning - det blir ju så mycket roligare då!

Vi får väl se vad vågen säger på fredag morgon. Hmmm..

// Chii is out


 

Vilka är ni?

Nyfikenheten har vuxit sig större..

Jag ser att enligt statistiken på bloggsidan så är det mellan 10-20 personer som läser min blogg titt som tätt. En sak är lite störig; jag vet inte vilka ni är! (haha..)

Vore kul att veta vilka som tittar in och läser. Kommentera gärna!

Har länge funderat på varför jag egentligen skriver denna blogg. För mig själv mest tror jag (?) Finns inte direkt något annat syfte med den tror jag..

/ Micha

"Nightmaaaaaaaaaaaaaare, as your nightmare comes to life....."

Hate the twist of mind..

Något jobbig känsla. Hela kvällen igår och hela dagen idag (i alla fall hittills) har jag inte kunnat tänka på annat än A7X. Likt en töntig trettonåring som har töntiga idoler, har jag, precis som förr, kommit in i en nördig period då jag går och dagdrömmer om ett band. Whattahell liksom?! Enda skillnaden är väl att de inte är töntiga, dessa killar. De är begåvade, sångaren har en röst som är otroligt originell och musikerna är skickliga. Känslan jag får i kroppen när jag hör musiken som de skapat är långt ifrån samma känslor jag hade när jag var 13. Då handlade allt egentligen om utseende och vem som var snyggast i ett band. Varken jag eller mina vänner fattade vad som var viktigt när man pratade musik. Vaddå musik? Det var ju snygga killar (tyckte man då) eller coola tjejer eller nåt annat trams. 

Det här, ja det här är mycket, mycket större. Det här är vad musik handlar om: att kunna få fram känslor, riff, solon och skrik som skär in i kroppen på en, men på en helt fantastiskt sätt. Att kunna sätta allting rakt av bara! WOW säger jag!

Att en dag känna att "idag pallar jag inte att träna" och sen stoppa in hörlurarna i öronen och springa ner till gymmet för att få stå på crossen i en timme bara för att man helt plötsligt fick ny energi. Allt tack vare killarna i A7X. Tack en jävla massa för sparkarna i baken alla dagar man är nere.. It´s amazing!

Töntigt va? Jag känner mig sjukt töntig men nu börjar jag fatta hur mina vänner (plus sambo) känner för vissa band och deras skrikiga, tjutande röster.. Alla gillar inte samma, men man måste ändå ha respekt för att åsikterna är delade. Så är det med det.

Adjö.



 


Uppdatering 18/11

Då har man varit hurtig och hunnit med en hel del idag också.
Det är mörkt ute och än en gång känner jag hur jag bara vill sova bort dagen imorgon.

Samtidigt vill jag sätta igång med mitt, med det jag jobbat och jobbar så hårt för.

Idag fastnade jag i tankar som var bra, sen också några som var mindre bra, men jag såg till mitt andra jag; (det nya jag) - den sidan som säger "släpp det nu, du kan inte hålla på såhär och oroa dig i onödan eller i förväg, det är slöseri med energi." Genast när jag släppte det kände jag hur orken kom tillbaka. Jaja, nästan i alla fall..

Ikväll blir det aerobicspass och innan det kör jag 30 min konditionsträning. Det är en sån där ny grej jag har börjat med och jag måste säga att jag tycker att det funkar bra. På det sättet får jag ut lite mer av träningen och den sammanlagda tiden blir en och en halv timme istället för bara en. Jag har den senaste tiden också varit sur över att passen på worldclass inte gett mig det jag eftersöker i träningen. Jag har liksom inte blivit slut. Jag vill bli helt slut när jag har tränat - jag vill känna att det tar.

Denna vecka ser det ut som att jag kommer att lyckas med mina 6 pass (+2 promenader lö&sö). Ligga i soffan kan jag göra senare när jag avverkat det jag vill ha gjort.

I helgen blir det som tidigare nämnt lite tid framför datorn och hemsidan. Måtte den bli klar snart (!)

Idag fick jag uppleva en omtänksam gest. En person på jobbet kom med frukt till mig och sa; "Jag tog med mig lite frukt till oss, vill du ha äpple eller clementin?" I det ögonblicket kände jag att ja, på vissa ställen finns det godhjärtade människor..

// Chii is out

Lösa problemen

Jag har haft lite problem med min hemsida. Försöker komma någonstans men den vill bara inte.
Hade tänkt ta hjälp av svärmor Lena men sen kände jag att jag inte kan ge upp än. Jag har fått någon sorts "klarar mig själv" inställning till mitt projekt. Det kan vara både bra och dåligt. Jag får se om jag lyckas lösa problemen i helgen, annars får jag fråga Lena igen.

I
går fick jag en fråga gällande det jag ska börja med, mitt projekt, och jag försökte att svara så gott det gick utan att ta mig vatten över huvudet. Jag gav råd och tips på vad man kan göra med just det problemet han hade, utan att kasta mig över situationen och försöka få honom att boka en tid hos mig bara för att. Den sortens terapeut är den sorten jag vill vara (och kanske redan är?.) Man måste kunna ge tips och råd och kunna hjälpa personer utan någon annan personlig vinning än just glädjen. Det är glädje att kunna hjälpa andra!

Jag är så inställd på att bara tuta och köra igång allting, men ännu är inte allting klart. Jag måste lösa hemsidetrubbel, beställa visitkort och komma på vilka tider jag ska kunna erbjuda till en början. Jag måste skaffa en fakturamall och ordna med kvitton för alla de inköp jag har gjort som ska dras av senare - jag behöver också göra i ordning reklamblad och dela ut dessa (jävligt bra motion förresten! Kan kanske låna en hund som kan sällskapa med mig på promenaden så blir det inte tråkigt heller) Här snackar vi timmar av jobb, många timmars jobb  - i alla fall för en nybörjare, som jag vill kalla mig..

Uppdaterar igen lite senare..

Tuffa dagar

Jag lär mig fortfarande. För varje sak jag gör lär jag mig något nytt.
I helgen lärde jag mig, även fast jag egentligen visste redan innan.
Ta lärdom av allt, det är vad jag ska tänka på att göra.

Om det är något jag älskar att göra så är det dessa saker:

- Åka till mamma och pappa och fika och prata skit
- Bara vara hemma, baka bröd och läsa en bok och mysa i mina myskläder
- Vara hemma med ett härligt sällskap, tända ljus och musik
- Vara ute på en promenad i ruskigt väder, bli blöt i ansikte och hår och komma in i värmen och ta en härlig dusch
[that is qualityyyyy]
- Somna i soffan när man vet att man egentligen inte borde
- Att nyduschad och fräsch kura ihop sig i soffan med en kaffe eller en kopp te
- Träna och bli fullkomligt skakig i hela kroppen för att sen vara helnöjd och tillfreds
- Se sin familj och sina vänner lyckliga, på bra humör och nöjda
- Att lyckas med saker, vad man än tagit sig för att göra - se resultat
- Av en slump höra en gammal dänga på radion som man nästan glömt av [lyckorus]

Åååhh.. sitter och drömmer mig bort.

Tortyrveckan är igång. Jag har själv beslutat att jag ska gå igenom minst två veckor med intensiv träning och striktare kost, helt enkelt av den anledningen att jag känner att jag vill och behöver det just nu. Lätt att tappa motivationen när hösten är rå och kall och man inte vill ta sig ut. Det är iofs inte så att det är motigt just nu, men jag har haft otur med migrän och diverse andra saker vilket ha lett till att träningen fått lida senaste veckan och det känns inte bra.

Som plåster på såren, jag har ju träningsabstinens - så ska jag på lördag och söndag köra två "pass". Eller ja, ett pass på gymmet på förmiddagen och en snabb promenad på eftermiddagen båda dagarna. För att få saker och ting att släppa lite. Känner att jag behöver ännu mer rörelse, är så stel och slö nu.

Ska till hälsokosten efter den 25e också, för att skaffa lite körsbärsdryck och div annat.

// Chii is out

Min T är fantastisk!

Min fina T är helt enkelt grym!


Det är galet hur fort det gick för honom att ta körkort!
Han lyckades idag - stort grattis min Finaste!

D
et är en sådan stor lättnad, då jag har varit en av Tims handledare och vi har kämpat att få ihop övningskörningstimmarna, och dessutom; nu på slutet gick bilen sönder och jag var orolig att det skulle bli knasigt med allt övande om T inte skulle lyckas första omgången.

Han klarade uppkörningen på första försöket och det tycker jag är värt applåder! Så nervös som jag själv var när jag körde upp, oj oj oj säger jag bara. Man kunde ta på mina nerver, jag lovar! T var cool, lugn, lite nervös men inte så att det märktes. SHIT VA DU ÄR GRYM ÄLSKLING!

Nu när detta är avklarat och T har presterat en hel del på kort tid, så tar vi och åker på en kryssning till helgen.
G R Y M T ! (jag hatar båtar men det är en annan femma..)

Ikväll kanske jag ber om skjuts någonstans, haha..

Ha en underbar dag alla, det ska jag!

Besviken/Arg/Ledsen/Glad (!?)

Ja. Så känner jag nu.
Allt på samma gång.

Varför?
Jo på grund av lurendrejeri.
Hyckleri.
Bedrägeri.
Skitlögner.
Onödigt tjafs.

Men nu vet jag.
Jag vet att jag aldrig besöker dem igen.
Jävla idioter.

Eller ja, främst en av dem. Jävla idiot!

Mer om detta tar jag vid ett senare tillfälle, när vi fått klarhet i saken.

Ville bara skriva: Jävla Mekonomen i Vällingby. Ni SUGER!
F I F F L A R E !

Glad? Ja! För att mina föräldrar är smarta, kloka, visa (alla synonymer på samma gång) och BÄST.
Tack vare er är jag inte satt i skiten. Tack vare er hittade vi hjälp någon annanstans.
Tacksamhet kallas det. Det är vad jag känner nu.
STOR TACKSAMHET!

/ Chii


We gotta hold on to what we´ve got

Oh, we´re half way there!

Mja, det gick inte som vi ville idag. Det kommer att gå men det tar lite tid bara.
Jag är stolt och glad över att kämparglöden är så tydlig. Makes me happy på riktigt.

Idag är jag typ hjärndöd. Har haft så jäkla ont i huvudet hela dagen, snörvlat och varit allmänt låg. Jag vet inte vad det är med mig. Först var det nervositet och oro, sen gick det över men värken är kvar. Segheten är kvar. Jag vill sova. Jag BEHÖVER sova. Nu...(!)

Det går ju inte. Jag får sova ikväll. Kan alltid hoppas på att värken gått över till imorn. Jävla nacke, det är ditt fel! Sover man konstigt på kuddar och har en liten låsning i nacken, ja då är det inte konstigt att det blir som det blir.
Skit också.

Jag vill helst ha den här veckan överstökad nu känner jag.

Imorgon är domedagen, den stora, hemska. Det är då vi vet mer om tre saker. Tre stora, jobbiga men samtidigt givande saker. Vi får väl se.


Tänk hur man funkar egentligen: om du stör dig på något, hur många gånger om dagen du återgår till samma sak och samma tanke. Sjukt egentligen. Onödig energi, visst - men varför lär vi oss aldrig? ALLA gör så. Du med.

Planerar in kickboxning på onsdag och torsdag denna vecka. De andra dagarna blir det till att plåga sig på gymmet. Svetten lackar-r-r-r-r-r!

// Chii is out


En dag som idag..

.. har jag lust att göra just ingenting..

.. känner jag inte för att städa, men jag måste!

.. tycker jag att det är värt mycket att bara få kramas.

.. orkar jag verkligen träna och vill verkligen träna, men tiden fattas mig.

.. ska vi ha en trevlig middag hemma hos oss.

.. ser jag verkligen fram emot den middagen.


--> Kärlek till Leila och Abra! Hoppas det löser sig!

--> Kärlek till alla människor som gör vackra saker för andra.


// Chii is out

Blöö

Idag har jag gjort bort mig lite. Undrar hur jag ska fixa till det? Ingen biggie, men heller ingen skitsak egentligen.
Jaja, ibland har man dumma, jobbiga dagar.

Idag ska jag hämta ett paket och sen hem för att sen träna lite. Imorgon ska jag nog äta en liten fruktsallad till lunch då jag bara jobbar halvdag och inte har någon direkt rast. Imorgon kväll har vi mina föräldrar på middag och det blir T´s specialitet med min efterrätt vad jag nu väljer att göra [vet inte än]

På lördag är det full rulle hela dagen och samma på söndag. Jag har en massa att göra och bara jag får sätta igång med det så kommer det att kännas bättre.

Jag ser fram emot nästa vecka samtidigt som jag inte gör det.. Det är så mycket på en gång den veckan och jag vet inte hur jag ska tackla allting men det blir nog bra till slut. Brukar bli så.

Jag vill inte sitta still, har svårt att inte göra någonting så jag öser saker över mig själv; saker jag kan sysselsätta mig själv med för att få tiden att gå.

Idag är min T ytterligare en bit på väg. Jag är stolt över honom. Älskar älskar älskar..

// Chii is out


Hoppfull

Känner mig lite hoppfull. Bara lite.

Hoppas verkligen att det går vår väg nu! Det är snart dags för diverse saker att falla på plats, så känns det i alla fall.

Jag är så trött känner jag. Så otroligt trött, men ändå nöjd på något vis. Jag tror jag är nöjd med tillvaron, eller ja i alla fall nöjdare än tidigare. Jag hoppas att det fortsätter så - jag vill komma längre med mig själv och välmåendet.

Ser fram emot fredag - det är som en lördag denna vecka så jag slutar tidigt.
Ska bli skönt att ha lite tid att städa och fixa hemma, det behövs verkligen.

Jag vill att det blir måndag och tisdag nu så jag vet hur det blir! Gaaaah!

// Chii is out

Jaaaaaaaaaaaaaa!

Jag ville bara dela med mig av det faktum att delmål 1 är nått.

Mitt delmål gäller min vikt och jag har lyckats gå ner 5 ½ kg (egentligen mer då jag avrundade startvikten nedåt pga olika orsaker..) och det skall fortsätta i den andan har jag tänkt. Vi får väl se vad ödet vill!

Jag ville bara säga:


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


Sedan vill jag passa på att gratulera Adela och Jill till deras vinster i helgen!
G R Y M T  J O B B A T  T J E J E R !!!