090514 - End Of Days

Sitter på det näst sista passet och jobbar. Sista passet är lördag. S k ö n t .
Sen ska jag ägna mig åt min hund, träningen och flytten.
Ska försöka träffa lite vänner också, varit dålig på det på senaste tiden.

Funderar över mitt hår, det ser gräsligt ut. Har frågat Sanna om hon vill hjälpa mig med det och det verkar som så :) Får se vad det blir bara, det som känns mest rätt är om man bleker endast några slingor och tar några slingor i koppar. Jag är helt kär i kopparfärg. Vet inte varför heller. Håret ska sparas ut igen, that´s for sure.

Drömde en helt galen dröm om Tim härom natten - han hade efter många om och men klippt sig så som jag gillar så mycket (han är, om det går, ännu hottare i den frillan) men problemet var att hans underhår var längre än resten, så det var som en hockeyfrilla. Antar att jag tittat för mycket på hockey på senaste tiden... Men hur som, för i drömmen var jag överlycklig, och sen när underhåret åkte fram skrek jag rätt ut. Hemska dröm!!
Ska nog ta och lägga in bilden på Tim där han har håret på det sättet som jag tycker han passar bäst i. Hans ansikte framhävs på ett annat sätt och han ser manligare ut faktiskt.. Sen är det också ett plus med den frisyren, att han inte har håret i tofs hela tiden (gaaaah!)

Undrar över vad jag ska göra på fredag. Jobbar på lördagen så inget party för mig. Tim kanske ska iväg någonstans.
Äh, vi får se!

090511 - Cleaning Out My Life

Nu är man officiellt på G!
Jag har hunnit med det mesta jag ska ha gjort innan flytten (varför jag skriver i JAG form är för att Tim jobbar hela dagarna, så han har fullt upp med annat och kvar blir jag)..
Så är jag väl inte direkt älskad på mitt nuvarande jobb men jag kunde faktiskt inte bry mig mindre!

Jag och Tim hade en jäkla tur. Först med flytten, sen med mitt jobb (att det löste sig är ju sjukt, nästan..) och så med Turkiet-resan som numera är en Mallorca-resa. Tänk er vad smidigt allt gått -peppar peppar-. Jag hade aldrig sån röta förut, men idag är jag evigt tacksam för allt.

Idag fick jag också göra nåt tråkigt. Ringa till C och meddela om att jag inte tror jag kan fortsätta rida ute på Adelsö. Känns tomt i hjärtat men det kommer inte att hålla med tiderna sen när jag får nytt jobb. Lika bra att vara rak på en gång, men väldigt tråkigt. Birk är världens finaste!

Åkte till föräldrarna och drack kaffe och nappade hunden med mig hem, har väntat på samtal från banken i flera timmar nu, och ringt upp till dem femhudrasjuttionio gånger, eller något liknande i alla fall. Har tagit en tvättid så nu ska det tvättas.

Just ja! Bokat en målar/fika/lunch dag med Lotta den 26! Ser fram emot det!!
Sista passet på Shell på torsdag, sen ska jag försöka nå min chef för att lämna in kläder från G4. Skönt det ska bli att bli av med dem, mer utrymme i garderoben!

Kram!

090505 - My Way . . ?

Då har det skett. Idag skrev jag på nya fina papper och sa även upp mig från mitt jobb.
Tack och hej.

- Lättnad -

Har sedan sist levt som en berg och dalbana - upp och ner, ner och upp med tårar och desperation likt inget annat.
Saknar min hund för jämnan, saknar ridturerna och Birk. Snart får jag mer tid. Väntar spänt på bättre tider.

Sitter och skrattar för mig själv.. Hade nyss ett samtal med en av grannarna i telefonen ang. ett styrelsemöte som vi ska ha ikväll, och hon ska förklara för mig hur det går till och säger: "Då presenterar du dig som M******* ****** och säger att du gillar att .... tja, bli tagen bakifrån eller nåt!! ja men du fattar ellerhur? samma skit varje gång" Jag höll på att dö av skratt.
Tidigare telefonsamtal har varit lika tokiga. Hon är verkligen störtskön!

Imorgon jobb på tråkställe igen. Ska faktiskt räkna dagarna som är kvar nu. Hoppas tiden går fort.
SNART FLYTTAR VI! Ska bli så jävla skönt. Och jag svär hur mycket jag vill, så det så!