090325 - Two Months

De senaste dagarna har inte varit några bra dagar.
Mer tänker jag inte säga.

De enda stunderna som var bra var i måndags när jag var hos mamma och pappa och promenerade med Prinsen och drack kaffe. Fick göra mammas fötter också, så det var givande. Så var kvällen mysig också, Sanna och Sai kom hit och Sanna klippte mig och Tim. Tack Sannan!

Samma kväll blev det mycket knasigt, går inte in mer på det.

Annars: har jobbat som vanligt och varit lite depp för att jag inte kan träna som jag vill den här veckan, sen depp på grund av andra orsaker. Däremot glad över att vi flyttar om lite mindre än 2 månader. Det ska bli kul! Fresh start!
Kommer få jobba häcken av mig med div. göromål i nya lyan, måla om här och där och fixa - men sånt är kul!

Jobbar idag igen men börjar först 13 - vilken jävla konstig tid att börja jobba på! Slutar 19, meningslösa timmar - det var bättre förr när man jobbade 12-13 timmar om dagen....

Puhh..

090321 - My Friend Is A Fighter

Har de senaste dagarna känt mig som en levande död. Tror att det känns såhär i alla fall.
Har haft jätteproblem med min nacke och mycket huvudvärk, och även känt mig så trött att inte ens allt smink i världen hade dolt ens en bråkdel av det slitna ansikte jag tycker att jag har.

Vet inte vad det beror på, för visst, man blir trött av att jobba en massa dagar i rad och lära sig nya saker, men det känns som att det är något mer som är anledningen till att jag mår som jag gör.. Vet inte om det har att göra med träningen eller om det är något annat ändå.

Ohwell..
I onsdags jobbade jag mitt sista pass innan min 5 dagarsledighet. Det gick bra, men dagen var seg. Slutade iofs 13.00 men ändå. Det var inte mycket att göra under de timmarna. Därefter åkte jag till Spånga och handlade inför middagen som vi har här i kväll. Sen hem och åt lunch och somnade på soffan 1 timme. På kvällen runt 18 träffade jag min ena gruppledare från jobbet, och vi såg "Män som hatar kvinnor". Inte ofta jag går på bio men det var riktigt trevligt, det var kul att Tess ville gå med. Sen åkte jag hem och bänkade mig framför Efterlyst, tönt som jag är..

Torsdagen - Åkte iväg på ett hemligt uppdrag.. som jag inte kan skriva om här. Sen åkte jag hem och städade hela lägenheten ordentligt. Kylen och spisen fick sig en match var. Skönt, för det behövdes. Segodego-dag in i det sista.

Fredagen - Åkte till mor min för att laga Rostína (tjeckisk mat) och man kan ju kort säga att vi hade kul. Mycket gick faktiskt åt pipan. För att försöka förklara hur trött i huvudet jag tydligen är så kan jag berätta att jag A) Slog ner min kaffemugg i bordet och fick kaffe överallt. B) Hällde kokande vatten på min ena hand (!) C) Kletade in mig i Knödel-degen så jag inte kom loss. Min mor fick hjälpa mig. Min mor å andra sidan var nog lika trött som jag för hon klantade sig lite också, men inte ens hälften av det jag gjorde. Tack för hjälpen mamma!

På dagen när vi var klara tog jag med all mat och min hund och åkte hem för att gå en promenad med min finfina Prins.
Stoppade i mig 2 tomater (får seriöst tomat-attacker när jag verkligen måste äta tomat med vitlökssalt på!). Åkte sen och lämnade hunden på Tims jobb och åkte och tränade med Tilde. Jag måste säga en sak; Tilde är riktigt tuff. Hon är en liten, jättesöt tjej som man liksom inte tror har så mycket "fighter" i sig - jävlar vad fel man har. Trodde att hon inte skulle tycka kickboxning var kul alls när vi gick första gången i tisdags, men hon föll direkt kan man säga. Dessutom sa hon att jag skulle ta det lugnt med henne, för att sedan upptäcka att hon är hur duktig som helst! Jag kan inte komma på någon som försvarar sig så bra som hon gör. Det är jättekul att hon har börjat med det här! (Tilde är iofs en fighter i själen, I know for sure..)

Var helt slut efter passet - det var Jeanette som tränade oss, och hon är fan nästan lika tuff som Jacob. Helt underbart pass med mycket fokus på mage.

Åkte hem, gick på promenad med Tim och Prinsen och hem och åt. Efter maten somnade jag i soffan (då var klockan 21.00 ca) - vaknade och gick och borstade tänderna och lade mig - somnade antagligen direkt. . .

Idag ska jag och Tim ha Tilde, Peter och Alva på middag. Det ska bli jättetrevligt. Innan middagen har jag lite att fixa, men det hinner jag också.

Kommer lite bilder sen!

090217 - Sore Body

Godmorgon.
Som ni kanske märkte blev det inga inlägg 15 och 16/3 då jag är alldeles för snurrig i bollen för att komma ihåg att skriva. Dessutom utarbetad..

15/3 söndag - jobbade precis som alla andra dagar. Ingen kul dag men den gick förhållandevis fort i alla fall. Kom hem och lagade mat, duschade och gick och lade mig i princip. Så rolig är jag att bo med nu, stackars Tim! Vi ses nån timme om dagen och utbyter några meningar, sen går jag och lägger mig. What a fun girl!

16/3 måndag - Igår jobbade jag igen, men på Shell precis som jag ska göra idag och imorgon. Fick lära mig receptionen, och det gick jättebra så det var jag glad för. Hade dock lite svårt att sitta still, då jag kände att jag vill röra mig hela tiden.
Åkte till St Eriksplan när jag slutat (slutade 14.00) och tittade lite i hembutiker, känns kul att det finns ett syfte att gå i sådana butiker nu, eftersom vi ska flytta. Sen blev det 70 min kickboxning, fick köra med en kille som inte var rädd att ta i. Jag trodde allvarligt talat att han skulle sparka av mina båda armar. Jag har aldrig tidigare varit skakis i händer/fingrar dagen efter ett pass, men det är jag idag - kan ju faktiskt vara så att det blev lite too much igår, men det kändes bra.
Samma visa här, på kvällen; åkte hem, duschade, lagade mat och gick och lade mig i sängen.

Och idag då, den 17/3 - Sitter och dricker te och ska snart kleta på lite mascara och sen åka till jobbet igen. Efter jobbet idag, dvs 18:00 ska jag och Tilde åka till klubben och köra lite kickbox ihop. Blir skoj tror jag! Ska försöka ta det lugnt idag så jag ska träna imorgon igen, och på torsdag, och förhoppningsvis fredag och söndag.

Målet denna vecka var 5 pass och de 5 passen kommer jag att köra, men jag skulle ju kunna hinna trycka in ett 6e...
- Yes sir, I´m hooked!

090314 - Tired

Orkade inte sitta och skriva blogg igår eller i torsdags. Var trött och väldigt nedstämd över att behöva jobba helgen också, så det skulle väl blivit ett väldigt gnälligt inlägg och det orkar ingen läsa.

Torsdagen och fredagen gick fort. I torsdags var jag på träning igen, och det gick grymt bra, var lite slut i skallen bara efter läroveckan som varit, och jag var lite seg vad det gäller kombinationerna med mitsarna. Tjejen jag körde med fick tjata en hel del på mig, men det var en mycket givande träning.

Instruktören vi hade den kvällen kom fram och pratade med mig om min kondition som blivit så grym. Det värmde, och det var också skönt att höra att han följer mig och så skrattade han och sa: "Fan, det känns som att det var igår du kom hit för första gången och pallade inte att köra ett var runt lokalen med indianhopp, men nu är du som en duracellkanin. Jag visste att det skulle bli så, nu är det bara köra på, och du kom ihåg en sak: du gör detta på rätt sätt!" --> snacka om feedback. Det var bara tacka och ta emot.

Glodde på tv när jag kom hem efter träningen och gick och lade mig tidigt.

Fredagen var sista dagen på läran och jag var uppe med tuppen och började jobba 08:00. Tilde och jag lunchade som vi gjort hela veckan, och jag har aldrig känt mig så bekväm och tillfreds på ett jobb tidigare som jag gjort den här veckan. Vi pratade om allt och lite till, och jag verkligen älskar den tjejen. Det finns ingen som sprider sådan glädje som hon gör. Min lilla plommonpaj, också kallad smörblomma, sockerkaka, gräddtårta, äppelpaj med mera. Hon är söt som socker!

Åkte hem till söta mamma efter jobbet och drack lite kaffe och pratade om allt som vi brukar. Mycket trevligt att få gosa med min finfina Prins och träffa mamma. Bara lite ledsen över att pappa inte är hemma varje gång jag är där, hade velat träffa honom mer än vad jag gör.

Idag var det jobb i stan, samma imorgon. Inte direkt så att jag är överlycklig över saken, men what-the-hell - på måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och söndag har jag möjlighet att träna och kommer träna så många pass jag orkar.. Det gör mig lycklig.

Så är jag tydligen bokad av mina vänner Lottan och Sara på söndagen (NICE!), om det inte blir på torsdagen redan. Vi får väl se.

Trött i mössan ...

090311 - Exercise

Kort inlägg om dagen i allmänhet. Varken mer eller mindre.

Jobbade 08.00-15.00 och drog direkt iväg efter jobbet för att träffa Sara.
Vi fikade på ett café som ligger i närheten av kickboxklubben och småsnackade lite.
Blev bara en timme drygt, men hon joinade mig ner på klubben och kunde nog inte fokusera på något annat än den hemska svettlukten som hon kallade den.. Haha.. Stackars Sara!

Tränade hårt idag, kändes väldigt bra. Svetten bara pumpade ut från alla små porer på kroppen. Fick köra med en kille som förmodligen trodde att jag var mindre stark och inte hade bra kondis. Tji fick han. Vi skulle köra push-kicks (dvs tryckspark i magen) i en rond och killen flög runt som en vante, det var kul. Han var faktiskt rätt stor och jag trodde han skulle fatta att det gäller att stå stadigt på benen och följa med lite när sparken kommer - tjatade mycket på honom om detta men han verkade inte lära sig något av det...

Mycket givande träning!

Åkte sen hem och slängde ihop en sallad jag inte ätit än. Duschade och har tittat på Tims nya telefon som han fick hem.
Tänkte äta nu..

Träning imorn igen!


090310 - Straight Punch

Zzzz.. Trött och glad - längesedan jag kände båda känslor samtidigt!
Trött efter att ha ställt om mitt dygn lite, denna vecka är det tidiga morgnar och slut på jobbet rätt tidigt på eftermiddagen.
Längesedan man hade det så bra, tidsmässigt.

Igår blev det ingen blogg just på grund av att jag var för slut helt enkelt. Jag får ta igen det nu då.
Slutade jobbet 15 igår, åkte till Karlberg och promenerade till Hälsingegatan och utanför slog svettlukten emot mig och det var nästan som att gå in i en vägg - men för mig var det en härlig känsla. Det bara pritter i kroppen på mig och jag vill in och slå av mig all energi jag har. Kan låta våldsamt, men man slåss på ett bra sätt, eller hur man nu ska beskriva det..

Körde 70 min och tränaren var stenhård - trodde han skulle driva mig till vansinne efter halva tiden då jag redan var slut, trodde jag, men då skrek han att vi skulle slå först 20 slag i rad, sen 30, sen 40 och sen 50. Så kom ju sparkarna också, och det var alltid minst 4 sparkar på vardera sida så jag var rätt slut kan jag ju säga. Så kom äntligen slutet, trodde jag. Då var det dags att köra ytterligare en rond med nästan likadant upplägg som ovan. SEN var det dags för benfys, det var väldigt jobbigt men ack så skönt efteråt.

Efter träningen drog jag hemåt och lagade mat och ganska kort efter lade jag mig i sängen och väntade på min trummande pojkvän som skulle komma hem från repet. Somnade kort därefter, mycket spännande dag, ellerhur?

Idag slutade jag jobbet 15 igen och åkte hem och bytte skor, för mina hade läckt igenom och jag var väldigt blöt om fötterna - ej bra. Bytte om fort som fasen, sprang ner till busshållplatsen och tog nästa buss mot Vällingby för att möta upp Emelie och umgås lite. Vi hamnade på Åhléns en stund och ganska fort konstaterade jag att jag bara ville ut därifrån. Nu är det så att jag bara avskyr att gå i butiker - kan ju hoppas på att det ska ändras någon dag. Vi åt lite middag tillsammans och pratade i vanlig ordning om barn och barnuppfostran samt jobb och plugg och annat. Alltid lika trevligt att umgås med Emelie! Jag är rätt ledsen över att vi tappade kontakten ett par år, men är desto gladare över att vi kan ta igen allting nu!

Grattade morfar också, han fyller år idag. Skickade blommor med bud till honom och han blev nog lite glad, det är skönt det!

Nu ska jag lägga mig i soffan och glo och sen blir det sömn. Träning imorn igen och eventuellt en dejt med Sara!

Until next time...

090308 - Energitjuvar

Måste bara ta upp en sak som stör mig nåt förbannat.
Energitjuvar.
Det är de där personerna som på nåt sätt fått oss att tänka på dem, fastän vi inte vill och ligger där och klämmer och suger oss tomma på vår energi.

Jag har flera lysande exempel på sådana, men jag väljer att beskriva en situation:

En kompis till mig berättade att vår gemensamma kompis har (sedan sommaren) försökt få henne att må dåligt.
Det har visat sig genom att denne sagt till X som vi kan kalla henne, att hon är dålig på vissa sätt och sagt nedlåtande saker till henne så fort hon fått chansen. Antingen kommentarer på X´s kropp, jobb eller familj.

Det här är en "kompis" till oss som vi känt i cirka 6-7 år, som har varit en del i gänget, som vi haft kul med, vänt oss till när något krisat och så vidare. Nu, några år efter gymnasiet har hon spårat ur. Vad är det för fel?!

Det enda logiska jag kunde komma fram till är avundsjuka. Kompisen är avundsjuk på X, det bara måste vara så. X har det schysst planerat för sig och har ett liv med många människor runtom henne som älskar henne. Hon har ett stadigt förhållande och underbar familj. Dessutom en kropp "to die for" om man så säger. Det finns verkligen ingenting dåligt med X. Hon finns alltid där, är alltid ärlig, lugnar ner mig och andra när vi är för stressade och tvärtom. Hon är alltid rak och tydlig, och otroligt lätt och kul att umgås med. Varför välja att racka ner på henne? Enkelt svar: för att "kompisen" inte har allt det där, så på nåt sätt försöker hon dra ner X till sin nivå. Jävligt onödigt enligt min mening.

X mår ytterst dåligt över detta och känner att hon tänker onödigt mycket på den här saken, hon är naturligtvis ledsen och förstår inte varför hon blir utsatt för en sådan här sak av en av hennes "vänner". Det enda jag kunde säga var "Energitjuv".

Jag hatar dessa och har försökt att ta livet av så många sådana som möjligt när det gäller problem. Även problem kan vara energitjuvar, det behöver inte just vara människor. I detta fall handlar det om en person som X tänker på alldeles för mycket, vilket är förståeligt för det var en nära vän till henne. Det gäller att ta kål på så många energitjuvar som möjligt, så att du kan rikta in dig på det du behöver göra, det du behöver ha din energi till. Annars slösas det så onödigt mycket energi som du egentligen kunde lägga på annat.

Nu menar jag naturligtvis inte att X ska döda sin energitjuv ordagrant, men däremot döda situationen genom att A) ta en paus från relationen B) Säga till energitjuven vad hon tycker och tänker C) Göra slut på relationen - allt för att ta hand om sitt eget välbefinnande som vi tyvärr är alltför dåliga på i dagens läge...

Stor kram

090308 - Lost Days

Så gick det några dagar och inget bloggande. Var antagligen för trött för att ens sitta framför datorn.
Efter fredagsjobbet var jag helt slut, och kall. Lokalen jag jobbade i var jättekylig och det spelade ingen roll hur mycket kläder jag hade på mig, hackade tänder ändå.

Det blev film i fredags, slöade i soffan och ville bara sova. Hämtade hem hunden min igår, och min söta vän Sara hade lite tid att ses och kom och drack kaffe med mig och Tim. Det var väldigt trevligt.

På kvällen gick vi ut med Prins på promenad och så hem igen för att laga lite mat. Det blev film igår också; "Pride and Glory" - mycket bra film tycker jag.

Som ni märker har ja inte haft så mycket för mig, men jag har verkligen försökt att slappna av. Har ju 10 dagar framför mig med jobb, så det kommer nog kännas när jag kommit lite mer än halvvägs..

Har planer på att gå på kickbox idag, men min stackars mage strular så vi får se hur det blir. Hoppas jag kan gå ändå bara, får ta det lugnt i så fall - men det är rätt svårt när tempot är högt och musiken dånar ut från högtalarna. Jag blir väldigt laddad av det. Dessutom saknar jag träningen riktigt mycket! Jag var ju sjuk och kunde inte träna på ett bra tag så nu tycker jag det är dags igen! Om det inte blir kickbox, blir det nog jogging och styrka hemma. Kanske hoppa lite rep också.

Den skönaste "hemmaträningen" för mig är att dra ut på en uppvärmingsrunda ca 15 min, lätt jogg, stanna på en fotbollsplan någonstans på vägen, hoppa lite rep en stund - stretcha ut benen och rulla axlar, hoppa lite till, sedan skuggboxas lite för att träna koordinationen och sen jogga hemåt där det blir lite styrka med hantlar och mag-benövningar. Skönt värre!

Senare idag ska jag lämna vovve till mor och far och ta hand om mammas fossingar. Tänkte nog försöka hinna med Tims också..

Får se vad som blir..

090305 - Thursday

Mycket jobbig och lång dag idag.
Önskar att sådana här dagar inte fanns.
Usch.

Jobbade hela dagen, från 10-19 och är som potatismos i huvudet.
trött och borde egentligen gå och lägga mig men tar igen lite förlorad chatt-tid med vännerna.
Tim har sin speldag och sitter bänkad framför sin dator. Han mår i alla fall mycket bättre nu.
Skönt det i alla fall.

Sitter och tittar på Fightclub på Eurosport, väldigt intressant måste jag säga. K1 säger jag bara. Det är bra grejer!
Undrar hur jag ska palla jobbet imorgon, har inte de bästa förutsättningarna nämligen. Önskar jag kunde beskriva jobbet för er och berätta om det, men det kan jag inte.

I helgen är jag ledig och ska hämta hem min kära hund från mor och far, och självklart fika hos dem också. Jag har också planer på att träna på söndag och efter denna helg börjar 10 dagars jobb i sträck. Blir jävligt tufft....

090304 - Robot

Har inte mycket att säga.
Var på ett möte idag som var lite givande, vi får väl se hur det går.
Nästa stopp på vägen är den 19e, då hoppas jag att ni håller tummarna för mig. Om det går bra, kan jag släppa bomben då :)

Har varit ledig i två dagar och har haft fullt upp. Det finns ju ett inlägg om gårdagen så det tar jag inte upp igen, men idag har det varit minst lika mycket att göra, om inte mer.

07:20 - Ut med vovve på morgonpromenad. Han var rätt slö, hoppas att han bara hade en dålig dag..
08:15 - Till mor och far för den vanliga rutinen lediga dagar; lämna av hunden, dricka kaffe och prata/flippa ur ibland.
10:30-12:30 - Städade hela lägenheten ordentligt, tryckte i mig snabb lunch, fixade med div saker som ibland måste göras.
12:30-13:30 - Tog mig till stället där mötet skulle vara. Satt och var nervös fram till 14 då jag blev hämtad.
14:00-15:00 - Möte
15:00-16:30 - Tog mig tillbaka till Råcksta där jag hade bilen, åkte och storhandlade själv. INTE roligt. Dessutom stressigt.
17:00-17:40 - Köparen på vår lgh kom och tittade och måttade lite.
18:20 - Matlagning

Dagens höjdpunkt : att träffa mamma och pappa (vanligen det som gör mig gladast) OCH såklart pussa på min finfina hund..

Imorgon och fredag: jobb på två olika ställen. Får väl se hur det går. Ledig helg dock, ska bli skönt.
Ahoj!


090303 - Das Auto

Fy fan vad trött man blir. Lika snabbt blev man glad igen.
I will tell you all.

Ledig dag idag, mycket skönt! Åkte hem till mor och drack kaffe med henne, pratade skit som vanligt och drack mer kaffe.
Beslutade mig sedan för att kidnappa hunden och ha honom till imorgon, så jag gick ut till bilen med hund och några kassar som jag fick av mamma för att till min förvåning upptäcka att biljäveln inte startar! Jävla rishög!

Bilen är inte gammal, det är en Saab -93, 99 års modell och fullt fungerande, vanligtvis. MEN, biljäveln vägrar gå igång. Så jag ringer mor som kommer ut och konstaterar att det är batteriet som är slut. "Jaha" säger jag och mamma goes: "Det är bara att köpa ett nytt, så snart som möjligt!" Mmm tjena hej. Ekonomin tryter till och från och nu ska man köpa nytt batteri.
Min snälla mamma lånade ut sin bil så att jag kunde skaffa fram ett batteri och sedan ta mig hemåt.

Jag åkte i alla fall till Ikea, där finns Micro som har biltillbehör. Skulle pröjsa för ett batteri och så skulle det vara fixat. MEN ICKE! Mina pengar fanns inte på kontot. Surmulen gick jag till bilen och körde hem.

Lämnade av vovven och stressade med att göra mig i ordning för jag skulle på ett möte i Sundbyberg - åkte dit - mötet gick fantastiskt bra och jag fick träffa Tilde igen! Underbara, underbara Tilde!

Åkte hem igen, för att åka tillbaka till Ikea och Micro och köpa det satans batteriet som jag trodde jag behövde för att få igång bilen. Åkte därefter till mamma som stod och meckade med min bil på parkeringen, rätt cool mor jag har.
Själv fick jag agera bil-pillare och skruvade bort muttrar och såg snyggt skitig ut. Bytte batteriet och så till det stora testet; att starta bilen. SURPRISE! det gick inte....

Jag och min mor stod handfallna och fattade ingenting - hoppades på att det inte skulle vara någon stor grej som var fel. Det är ju en schysst bil så man tycker inte att den ska paja...

En granne kom förbi efter en stund och sa: "Får ni inte igång den? Ja det är bergis fel på tändstifts.. någonting-som-han-sa-grejen. Jag har en reserv, kan ju gå och hämta den och testa.." Någon minut senare kom han tillbaka och började mecka han med, så kom test nr 2 och vet ni vad? Det fungerade! Han hade rätt. Han sa iofs något om att: är det något han kan så är det Saab.. Så: jävlar vilken tur i oturen!

Detta har jag pysslat med idag. Kom hem för en stund sen och bilen går jättebra. Ska ta en promenad med vovve nu och sen laga lite middag åt mig och sjukisen Tim. Är helt slut.

Mother, you were right all the time...






090302 - Poker Face

Jag måste verkligen välja vad jag bloggar om. Jag har inte bloggat på ett tag nu för jag har inte haft någon lust och inte så mycket intressant att berätta heller, för den delen. Jag kan inte skriva vad som helst i bloggen, men jag önskar att jag kunde det, så att alla fick en ärlig bild av mig; vad jag tycker, tänker och funderar på, men nu finns det saker som hindrar mig ifrån att göra sånt... Blev pga detta tvungen att ta bort de tidigare inläggen.

Jag har under detta år hittills:
- hunnit söka 3 jobb internt och fått nobben på samtliga.
- varit jättedeppig
- lyckats få tag i en trea för ett schysst pris och sälja vår lya för ett bra pris på 10 dgr.
- varit på några underbara fester med mina tjejer och andra special friends
- tränat kickboxning som en tok och blivit "nästan" beroende.
- blivit sjuk och inte kunna träna alls under min 6 dgr ledighet (så typiskt)
- varit jättedeppig igen
- lyckats bli jättebundis med min granne som ska flytta (....)
- fått höra att jag är fantastisk med jämna mellanrum och faktiskt lyckats ta åt mig lite av det.
- fått nya, härliga vänner
Med mera...

Nu gäller det att ha ett riktigt bra pokerface för att inte sabba något. Spela med, vara medgörlig, inte säga något till någon. Det kan nog vara en riktigt bra grej och jag har kört på den banan ett tag nu. No comments - det är allt. Lika bra.

När det är tufft finns det vissa saker jag borde tänka på mer, för att inte gå ner mig totalt
Saker som ger mig lyckorus och som gör mig varm i kroppen:


- Familjen ink. vovve -> ställer alltid upp för mig och jag kan aldrig lyckas visa tillräcklig tacksamhet för allt ni gjort för mig
- Min Finaste --> Kärleken är nu inne på sjätte året och den bara växer
- Vännerna (de riktigt bästa),
- Bra fester --> med bästa tjejerna - fantastisk lycka när jag är med er
- Bon Jovi --> sedan barndomsåren
- Kickboxning --> blod, svett och tårar - finns inget som känslan efter ett bra pass
- Givande samtal --> med smarta och öppna personer
- Kramar
- Fina minnen --> finns väldigt många sådana. Måste bara tänka på dem oftare

Nu ska jag krypa ner med täcke och kudde bredvid min sjukling i soffan.
God kväll.