Lördagsjobb har blivit min grej [good & bad]

Jaja.

Så är man här igen. Hurtig så här på en morgon. Uppe med tuppen. Med skatorna, med kissekatterna som tassar omkring ute i blött gräs. Uppe samtidigt som de som haft en hård fredagkväll. De som är på väg hem från krogen när jag åker till jobbet. Typ.

Just i det läget, när man kliver in i en tunnelbanevagn som stinker av diverse ting. Odörer ni vet? Typ urin/alkohol/rök - worst combination ever I tell you - DÅ - ja då är jag nöjd och glad att jag lever som en [nästan] nykterist och jobbar på lördagsmorgnar. Ja, faktiskt. DÅ är jag glad över mina val. Att jag doftar gott, har nyborstade tänder och är lagom trött [jag har i alla fall sovit] samt har hela dagen framför mig efter avslutat arbete. Å dessutom; lite ka-ching in my pockets efter nästa lön...


tänker jag när jag inte vill jobba. För att förstå själv varför jag jobbar och att det är av värde. Egentligen vill jag inte [behöva] jobba, men samtidigt vill jag. Äh, ni vet. Man velar ju jämt!

Well.

Denna vecka har det hänt massor. På jobbet har jag fått lära mig två nya program och jag sitter numera med kontroller och registration. Jopp. Det kunde man inte tro, haha.. Det har gått jättebra - alla verkar nöjda och glada och jag har fått mycket positiv feedback. Jag blir väldigt glad av sådant [när jag är mottaglig..] och det gör att jag orkar och vill ännu mer!

Dessutom har vi haft diverse genomgångar och jag har fortsatt att skriva instruktioner för olika saker. Hela veckan har jag känt att den här perioden är värd mycket. Hur jag nu egentligen menar med det vet nog inte ens jag..

Igår drog jag min ända till klubben och slogs lite med Janina. Det resulterade i att hon ägde varende rond. Hon fick in så sjukt bra sparkar och slag. Min rygg på vänster sida är öm efter en schysst kick. Det är värt så mycket för mig - att jag fortfarande har förmågan att våga gå in i situationer där andra skulle backa. Jag ger mig en klapp på axeln för det - jag har trots allt inte tappat just den grejen, fastän jag inte varit så aktiv på klubben senaste tiden.

Att efter en periods uppehåll tappa känslan för sparringen, det är bara skit. Det känns skit och det känns som att det tar jättelång tid att hitta tillbaka. Just för mig så känns det inte så längre. Inte alls. Jag hittar tillbaka varje gång, även om jag får mer stryk nu så går det bra. Det är så sjukt roligt med kontrollerad fight. TESTA DET!

Då jag har jobbat de senaste lördagarna [idag är 3e lördagen i rad] så kommer jag inte att jobba de 2 kommande lördagarna. Jag är fri 2 lördagar i rad - fantastiskt! Haha..

Eftersom att mina veckor, oftast 6 dagarsveckor, har blivit planerade till punkt och pricka så kommer jag inte att lägga till något mer än det som redan ligger planerat.

Idag, Lördag:
Storhandla med T, träna [vad har jag inte bestämt mig för än]

Imorgon, Söndag:

En dag för mig själv. Jag har lovat mig själv att bara göra det jag vill göra imorgon, vad det än blir. Jag tror att det blir någon träning för det har jag känt mycket för under hela veckan. Kanske att jag lyckas sova ut. Vi får se.

Fredag 5 nov: Halvdag på jobbet. Slutar 14.
Mina föräldrar på middag. Blir trevligt. T ska bjuda på sin nuvarande favoriträtt.

Lördag 6 nov:
Vi funderade på att ha en allhelgonakväll hos oss men jag tror inte det blir något av det..

Söndag 7 nov:
Inget planerat

__________________________________________________________________________

Fredag 12 nov:
Berättar i efterhand vad som gjordes denna fredag

Lördag 13 nov:
Same here..

Söndag 14 nov:
Fars dag - glöm inte!


Nej nu ska jag ta och avsluta. Går hem om 30 och har fått jättemycket gjort denna lördag. Hem till T och sen iväg en sväng. Kan tro att det blir lite läsning i eftermiddag. "Odjuret" av Roslund & Hellström har jag fastnat lite i..

// Chii

Bilen är sjuk

Ja men det var väl en typisk skitonsdag idag då! Upp tidigt, iväg med bilen, springa till tunnelbanan i kylan och frysa rumpan av sig för att stressa sig till jobbet, springa igenom Marieberg och sen äntligen komma till jobbet för att efter två timmars jobb senare får veta att bilen är mår skit. KUL!

Stackars lilla bil..

Allvarlig talat nu, jag är ledsen på riktigt!
Så jäkla tråkigt att detta ska komma nu och att summan för att åtgärda alltsammans är skyhög! Vi snackar inga småpengar här inte. Jag får se hur det där löses. Lagom till att Tim ska köra upp och allt. FAN! Jag orkar inte tänka mer på det nu..

Igår var jag och tränade kick på klubben. Världens sämsta jävla pass var det. Kul ändå dock. Tortyr med så mycket styrkeövningar. Thamer avancerar och utökar passen för varje gång jag är där känns det som..

Ikväll är det tänkt att jag ska springa lite. Först måste jag reda ut mina tankar i huvudet om vad som ska göras med bilen, på jobbet och allt annat förekommande. Känns som att jag aldrig får en lugn stund. Konstigt..
Eller vad säger du Linda? (min alldeles egna Cosmos..)

Neh nu: ta tag i allt som är och behövs göras. Behövde rensa skallen lite bara. Väntar in lunchen och ska andas lite frisk luft på rasten så jag orkar att avsluta den här dagen senare.

// chii is out

Önskningar och lista

Just nu önskar jag inget hellre än att jag är ledig och får sova ut ordentligt. Jag vet att helgen precis har passerat och jag och vad jag vill, försvann någonstans..

Jag skulle också vilja att det var närmre till jul (veckorna innan i alla fall) då jag har planerat att ha julmyskvällar hos oss då. Jag vill bara sitta med en massa tända ljus och lyssna på mysig musik och bara känna värme.

Igår satt jag och gick igenom betalning efter betalning och räkningshögen minskade vilket var skönt i och för sig, men samtidigt dystert då man inser vilken jävla skitmånad det här var (också, för förra var också dålig..)

Samtidigt ser jag fram emot nästa lön och det jag behöver köpa då - har behövt en del grejer ett tag nu men hållit i pengarna. Tyvärr är det ju så att vissa saker kan man inte vara utan. Jag har påbörjat en lista som jag kommer att fylla på med saker jag eller vi verkligen behöver.

Privata ting
- Vinterskor (ugg modell) som jag kan ha värmeinlägg i
- Vinterjacka nummer 2 (lyckades hitta en, men jag behöver ha två, tro mig!)
- Underkläder (jaa, en update där vore trevligt)
- Bröstskydd till kickboxningen (ett måste)
- Nya träningskläder (ja när de går sönder är det inte lika kul längre..)

Vad jag måste ha till företaget
- Lampa
- Histofreezer
- Låda på hjul
- Pappershanddukar
- Aceton + nagellackborttagning
- En kontantkortstelefon (någon som har koll på en billig, bra en?)

Det kommer säkerligen mera snart..  När jag har mer tid..

Ikväll blir det kickboxningsträning för min del. Imorn ska Skrutten till verkstan på undersökning - får se vad domen blir. Jobbar till och med lördag denna vecka, sen får jag vara lite lördagsledig ett tag framåt. Skönt.

// Chii



Extrajobb

Då blev inte helgen alls som jag tänkt mig den. Jag hoppade in och jobbar extra idag då min planerare frågade så snällt om det och för att jag fick igen det dubbelt upp - skönt det med. Sitter och poppar lite musik (A7X skiva "Nightmare" såklart) och har en kopp java bredvid. Trevlig start på morgonen även om jag sov så gott inatt och inte ville kliva upp men vad gör man inte..

Har jobbat lite med grejer som jag vanligtvis brukar göra på vardagarna för jag kände att det behövdes lite ändring på vissa saker.

3 ½ timma kvar av mitt pass nu och jag tycker tiden går jättefort. Sist gjorde den inte det men då hade jag inte den underbara skivan här heller - beror nog bara på den och på det faktum att jag inte lider framför skärmen längre - har ju premiärdag för mina glasögon och det känns bra att ha de på och jag vill helst inte ta av mig dem alls men jag ser ju inte lika bra med dem om jag tittar på annat. Jag har ett såpass litet fel men ändå tillräckligt för att behöva använda glasögon framför skärmar och faktiskt vid sidan om också (iaf till 80 % sa optikern) för att kunna låta ögonen slappna av lite. Vi får se när jag införskaffar de vanliga..

Igår blev det ingen träning då vi kom hem så sent från jobbet och handlandet och allt.. Idag har jag inte tid och det känns inge bra men ibland bara går det inte att få ihop. Imorgon och måndag blir det hårda pass för mig och i nästa vecka ska jag satsa extra på löpningen så jag får upp kondisen ännu mer.

Efter jobbet ska jag åka och kolla lite affärer - de jag hinner med dvs - annars får jag fortsätta imorgon. Jakten på en bra vinterjacka fortsätter. Jag är ingen märkestok så jag vill helst bara ha en .. bra, lagom snygg, okej jacka och den får gärna vara billig. Vi får se om jag hittar något annat blir det en tur med skruttis (bilens tillfälliga namn pga tillståndet den är i.)

Nepp nu ska jag hitta på något annat tror jag..

// Chii

Efterlängtad fredag

Friday today..

Skönt att vet att man har en tvådagars helg framför sig - det går ju fort det med men inte lika fort som en endagars (såklart..) Jag ska försöka fokusera på att göra det jag måste först, och sedan bara vila så att jag har energi nog till en 6 dagars jobbvecka nästa vecka.

Har haft jätteont i både huvud och mage de senaste dagarna och huvudvärken blir bara värre, men nu vet jag ju ändå vad det beror på (jag behöver glasögon som jag nämnde i inlägget nedan.) Magvärken kommer från den månatliga jobbiga, hemska perioden och det är bara att stå ut även om det är kämpigt med mina krämpor.

God, I wish that men would be able to experience this too!

Igår var jag och hämtade ett paket med lite saker som jag beställt för ett bra tag sedan. Det var lite saker från Avenged Sevenfoldshopen som jag velat ha länge. När jag satt på bussen hem så åkte jag förbi Specsavers där jag beställt terminalisar (ja mitt egna språk..) och tänkte att jag kanske skulle gått förbi och hört om de var klara. När bussen svänger in och vi har åkt ca 200 meter till, då plingar det till på mobilen. Japp, det var Specsavers det och mina terminalisar (!) var klara att hämtas. F a n liksom. Jag åkte hem och tänkte att jag kunde stå ut denna fredag utan dem, men idag är det riktigt jobbigt för ögonen...

Gick på ett aerobicspass igårkväll och det var mer dans än aerobics och det var hur kul som helst. Sandra, instruktören är verkligen hur bra som helst. Hon pushar igång alla och får till och med torrbollarna på passet att vicka på rumpan och våga vara kvinnliga. Det är en effort som heter duga!

Ikväll blir det gång/jogg/löpning på band har jag bestämt och jag drar med mig T också som var lite orolig över sitt blodtryck. Det gick så bra i onsdags när jag sprang så nu har jag fått blodad tand.

Skulle tydligen varit på Huddinge sjukhus idag fick jag veta. Bra att de talar om det/skickar kallelse/gör som de säger att de ska göra.. Verkligen.. Micha-Huddinge sjh: 1-0

Skulle träffat fina Janina i helgen (det får bli snarast)  men ikväll blir det soffmys med Finaste och imorgon middag hos T´s morföräldrar.

Planerna för nästa vecka är sisådär uppstyrda. Iom att jag jobbar 6 dagarsvecka kommer jag vara rätt slut på lördagen så då ska jag nog bara plinka på basen och sjunga lite med T. I veckan klämmer jag in mina träningspass ändå - utan dem orkar jag ingenting verkligen. De håller mig igång.

And guess what! På söndag morgon ska Micha på sitt första YOGA pass! Det ni. Får se om jag blir lika hooked som alla andra. Jag hoppas det för det ska tydligen göra en smidigare och bättre på många sätt.

Näe, nu måste jag städa.

// Chii


Kall morgon

En hel jobbdag kvar denna vecka och den dagen är imorgon, fredag. Ska bli skönt med en hel helg och jag har även fredagen v 44 och fredagen v 45 att se fram emot. Den ena fredagen betyder halvdagsjobb då jag slutar vid 14 och den andra fredagen betyder helt ledigt. Ska bli skönt med tre dagar i rad-ledigt faktiskt. Jag behöver det för att vila ögonen från alla datorskärmar och monitorer.


Var till optikern häromkvällen då jag tycker att jag ser grumligt när jag sitter framför alla dessa skärmar hela dagarna. Ibland, vissa dagar, då går det bra men oftast gör det inte det. Så nu ska jag få terminallasögon till att börja med och jag tyckte de var snygga, trots att det var den billigast sorten av bågarna. Jag gillar idén med att ha glasögon - och nej jag vet inte varför.. Tycker väl det är snyggt eller nåt. Sen lär det väl bli så att jag skaffar ett par vanliga glasögon också - för att mina ögon behöver få slappna av lite. Anstränger dem galet mycket.


Annars jobbar jag på som vanligt om dagarna och har hundramiljoner saker att göra hela tiden men mår fortfarande bra så jag fortsätter. Tränade måndag, tisdag och igår och ikväll blir det ett aerobicspass tänkte jag. Ombyte förnöjer.


I helgen ska jag ta det jävligt lugnt men självklart träna också. Ska prova yoga för första gången i mitt liv. Intressant. Får se vad det ger.


// Chii


Söndagsfix!

Jaaaaaa... Nu kan jag äntligen koppla av efter en fullplanerad helg med diverse saker som skulle göras.

I fredags kom jag hem efter jobbet och var trött. Lite matlagning, en dusch och lite dåliga tv-program blev vår kväll.

Min Finaste
M & T

I lördags var det jobb igen och jag var på jobbet tidigt. Det resulterade i att jag inte kom in i huset. Lagom kul när det var så kallt ute som det var då. Jag hackade tänder och skakade och hoppades att någon skulle komma och öppna åt mig och den önskan slog in så snart var jag inne och satt med en kopp kaffe och började jobbdagen. Fick en del gjort där och även några bonussaker (dessutom var det ett extrapass så extrapengar blir det också..)
Åkte hem efter jobbet och drog direkt ut och skulle övningsköra. Min bil är pajj (nåt är det fel på iaf) så vi bytte bil till T´s pappas bil och körde runt i Jakan och mot Rotebro. Han är så duktig och så lugn när han kör.

Imorse sov jag ut - ja faktiskt. Sen att jag inte sov till elva är en annan femma men jag fick mina timmar. Vid tiotiden skulle jag vara lite social med T och gick in i datarummet där han satt och började prata med honom men jag somnade någonstans där. Vaknade upp vid tolvtiden och fixade i ordning mig för sängen och slocknade på stört igen. Det tar verkligen på krafterna att köra på i det tempo jag gör nu, det märks tydligt. Har ett svagt minne av att jag pratade med min mor på fredagskvällen också, men jag minns inte vad vi sa exakt.

Jag gick upp när jag vaknade och och gjorde mig en god kopp kaffe och lite frukost. Fastnade i "Jims värld" och sen i "L.A Ink" som jag brukar på lördagar. Senare gick jag på en promenad och skulle försöka få tag i en vinterjacka i någon lämplig butik där jag hade presentkort. Det sket sig. Storlekarna var för stora i ena butiken och i andra butiken hade de inga vinterjackor och skulle inte få in några heller. Skit också.

Det löser sig - jag klarar mig ett tag till. Nästa helg har jag planerat att åka till en budgetaffär och införskaffa det jag behöver. Det funkar det med.

Åt lite lunch och sen satt jag med min avhandling till miljöförvaltningen. 11 sidor blev det allt som allt och jag fick med tabeller och grejer så det känns bra. Jag är nöjd, men jag hoppas bara att jag inte missat något. Jag har kontrolläst allting flera gånger men man kan ju stirra sig blind på saker så vi får se helt enkelt.

Systers fossing och Michas fossing
Till vänster: min systers fot och till höger är det min fot..

Nu skriver jag på en anmälan till Sveriges Fotterapeuter och har ni inte redan luskat ut vad mitt projekt handlar om så kan jag säga det nu: jag startar ett eget företag och det är medicinsk fotvård. Jag är ju utbildat fotterapeut och det är det jag vill syssla med på heltid längre fram - man måste ju börja någon gång så jag börjar lite småskaligt.

Ha en fin söndag!

Chii is out..


Tomma fickor fylles av energi

Jag har fått så otroligt mycket gjort de senaste dagarna, egentligen de senaste veckorna.


Det har varit mitt heltidsjobb, mitt projekt (som jag snart låter allmänheten få ta del av) och mitt kämpande med att nå målen jag satt upp. En del gällande samtliga kategorier har jag klarat av och en del kämpar jag på med men jag tar mig fortfarande framåt.


Det känns lite ovant att ha så otroligt mycket att göra och faktiskt känna att jag mår riktigt bra av det. Tidigare skaffade jag mig saker att göra då jag är av den naturen att jag lätt blir rastlös. Problemet då var att jag riktade energin på att göra saker som inte var kul, saker som jag gjorde bara gör görandets skull. Nu har jag roliga, givande och viktiga saker framför mig hela tiden och varje dag lägger jag lite energi på respektive saker – för det ger mig mer energi!


Jag fick äntligen ändan ur vagnen och besökte klubben i tisdags. Janina och jag hade bestämt att vi skulle träna tillsammans och det var riktigt kul! Jag hade i åtanke att vi skulle börja med mitsar för att sen gå in på sparring men då Janina var otroligt öm i benen så glömdes det av/vi struntade i benen och körde boxsparring istället – det gick riktigt bra måste jag säga.


Tidigare har jag fått höra att jag är alldeles för snäll när jag sparras – jag åker på stryk titt som tätt och ger sällan tillbaka vad jag får. Nu har jag skärpt till mig och så även Janina då även hon är för snäll.


Jag tror jag triggade henne så att hon kände att hon vågade puckla på mig lite och jag kan säga att jag är öm även idag efter det passet. Ikväll blir det mer kickboxning = mer energi till mig!


Oktober och november månad är jobbiga månader för mig och T. Vi har större utgifter än vanligt och trots detta vill jag en sak så mycket att jag funderar på att förvärra situationen ännu mer för mig själv:


Jag vill på konsert!
Avenged Sevenfold som är ett av mina favoritband (det bästa enligt mig) kommer till Sverige för en spelning i november. Den 20e närmare bestämt. Tyvärr har jag inte råd med det – eller ptja, kanske tar mig råd och lever på löksoppa resten av månaden – det är SÅ lockande! Jag vet inte..


Förhoppningsvis avslutas detta år på ett bra sätt för oss. Jag hoppas på det och håller tummar och tår för att vi får möjligheten att hålla lite bättre i pengarna och får kaosmånader så snart igen.



Vill ni, kan ni gå in och kika på: http://www.blogg.fotvardhosdig.se  


Chii is out


11 Oktober

Måndag igen och jag mår mycket bättre. Blev ju sjuk i onsdags förra veckan men var kvar och jobbade hela dagen trots feber. Torsdagen och fredagen var jag hemma och var väldigt sur över det. Jag blir alltid besviken när jag inte kan gå till jobbet eller träna som jag planerat och som jag vill göra..

Nu är det iaf en ny vecka och en 6 dagars arbetsvecka för min del. Jobbar extra på lördag för jag behöver pengarna, speciellt när jag var sjuk nu igen..

Har inga storslagna planer för veckan men ett eller två besök på Kicken blir det och det ska bli riktigt kul. Känner att jag behöver få ta del av gemenskapen på klubben igen, jag har hållt mig borta (ofrivilligt iofs) alltför länge.

I helgen tog jag upp basspelandet igen, det är också något jag har saknat mycket. Jag har inte riktigt haft tid till det heller. Det är ju gratis i och för sig, till skillnad från kickboxträningen. (Jag é lite fattig nu kan man väl säga..)

Önskar att tiden bara kunde gå den här veckan så att det blir torsdag redan imorgon - då har jag bara fredagen och lördagen kvar att jobba och då har jag hunnit ytterligare en vecka med träning, träning, träning.

Beställde en domän igår för mitt projekt, har nu fått lösenordet och om det fortsätter i den här takten idag så lär jag ha lite dötid att lägga på hemsidan. I´m on my way!

Ikväll blir det nog inte mer träning än en rask långpromenad då jag inte är 100 i kroppen än. Tänker inte göra det misstag jag gjort så många gånger förr: träna för hårt alldeles för tidigt.

// Chii

Frustration och ilska

Jag har en hel del saker att säga idag!

Status

Jag är hemma och sjuk. Var till läkaren idag och hon undersökte mig på 2 1/2 minuter och ville bara få mig att gå. Hon hatar nog mig, det känns så - efter sommarens depression och allt springande där. Jag SKA byta läkare. Ska ringa så snart jag kan och fixa det.

Jag vill verkligen inte vara hemma! Jag vill vara på jobbet, där jag trivs, och syssla med mina saker där. Jag vill träna. Tränade i måndags och sen mådde jag inte 100 så jag har inte tränat sedan dess och så blev man sjuk. Har haft en febertripp igen under dagen och mådde jätteilla. Undrar varför jag alltid ska må så förbannat illa när jag är sjuk? Gör alla det? Har för mig att jag inte gjorde det tidigare när jag var yngre och dålig..  =/

Får väl hoppas att detta går över innan helgen kommer - vill kunna jobba och träna på måndag igen!

Kickboxningen

Har inte varit och tränat kickbox på bra länge nu och det är inte kul alls. Abstinensen är fruktansvärd och jag hade planer på att köra ett kickboxpass på fredag (imorgon) men nu blir det inte så.
Jag vill inget hellre än att vara i den svettiga, stinkande, alldeles underbara lokalen och slåss tills jag inte orkar slåss längre.. Så fantastiskt skön känsla verkligen. Alla som inte provat kickboxning borde prova. Urladdningen är total efter ett bra pass. Jag ska "bara" se till att bli helt kry först och sen ska jag ta tag i det igen.

Vanlig träning

Till vardags tränar jag på gymmet i vårt område. Det är nära, det är bra personal och schysst utbud men jag har några önskemål om nya pass:

- Självförsvarsinriktade kamppass. Det hade varit något. Worldclass där jag tränar menar att på boxpassen de hade så kom det inte tillräckligt med folk. Jag var på de passen så fort de hade något. Jag anser INTE att det var så, men det är min åsikt. Jag tror att man kanske hade tjänat på att ha inriktade tjejpass och killpass (nu menar jag inte att man ska skilja män och kvinnor åt på alla pass men kanske ev just på dessa pass) - för att kunna bygga upp en bra planering som är inriktad just åt kvinnohållet eller manshållet. Weird? Jag får försöka förklara en annan gång, just nu är jag lite för slö för det.

- Kick OCH boxpass. Inte bara boxercise eller regelrätta powerboxpass. Det är roligare med sparkar, jag lovar! Just nu har de ett enda kampsportsinriktat pass som är utformat av Les Mills eller vad det nu heter. Det heter Bodycombat. Det passet SUGER tycker jag. Jag har gått på över 7 sådana pass i hopp om att det ska bli roligare men det blir det INTE! (Dessutom stör jag mig, som utövare av just kickboxning som är ett stort inslag i just detta pass, på att instruktörerna inte ens kan visa hur man ska slå en bra krok - den ser mer ut som en nedåvänd uppercut=downcut (!?) haha.. Oj oj oj vad jag gnäller. Men detta är helt sant.

Ja, jag är en sucker för kamsportsinfluerade pass. Så är det. Jag tror verkligen på att detta skulle gynna både gymanläggningen och kampsporten i sig - att det blir lite "vanligare" och mer accepterat. Det är inte samma sak som att gå ut och slåss på gatan - trodde folk hade fattat 2000 talet och allt som kommit med det. DESSUTOM: med en bra instruktör i självförsvar och kampdelen så får man som utövare bättre självförtroende och vågar gå rakryggad på gatorna --> Det handlar mer om att man har lärt känna sin kropp, hur man reagerar på slag och sparkar och vad man kan öva på med sina röstresurser och INTE om att man tror att man är Allan Ballan för att man gått på ett eller fler kampsportspass och ska ut och slåss på stan.

Dessa pass borde enligt mig, innehålla en stor del där man får öva på att "våga" skrika högt och våga bli fasthållen av en kamrat och försöka ta sig loss - dessa pass skulle leda till att många (nu pratar jag kvinnor OCH män) kommer över spärren att inte våga säga ifrån. Det är skitviktigt att våga det!

Oj vad flummigt allting blev..

G4S rånet

En annan sak jag stör mig på är nyhetstidningarna som kan skriva ut namnet på en av de som dömdes i G4S rånet men inte på de andra. VARFÖR?! Lika för alla? Pyttsan, jävla idioter. Antingen skriver man ut namnen på allihopa eller inte alls. Detsamma med bild! De har en bild på den namngivna rånaren men varken bild eller namn på de andra. Shit va arg jag är idag känner jag =/

Snart ska jag börja med en ny hemsida som rör fotvård. Det är inte dags riktigt än men jag räknar med att jag ska ha kommit igång med den i slutet av oktober i alla fall.

Nu ska jag vila lite.

Puss till er, vackra människor.

Måndag

Sedan jag skrev sist har saker och ting kommit i en helt annan rullning. Jag är ännu positivare än tidigare.

Allt går om man verkligen vill, och om man låter sig själv vara lycklig och njuta av det man har, får och kan ge till andra. Det är en riktigt givande läxa för mig och jag hoppas att du också, om du är en person som jag; som har lätt att fokusera på det negativa hela tiden, på tanken ”tänk om” hela tiden – hittar en väg som leder till välmående, lyckokänslor och kan lägga undan allt energislöseri. Fokusera på DIG och ingenting annat ett tag. Vad vill DU ha ut av livet? Vad vill DU göra för att just DU ska må bra? Du kanske inte kan få allting på en gång men du kan börja ta dig mot ett delmål som i slutändan leder till det stora målet – DIN LYCKA!

Jag har umgåtts med de fina, underbara, tränat och haft otroliga smärtor i rygg och nacke – men det har gått ändå. Det går helt enkelt.

Det jag saknar mest nu är en hel hög med pengar som jag skulle kunna lägga på bröstskydd och klippkort på klubben – min kickbox - abstinens är mycket hög just nu. Jag mår nästan lite illa när jag tänker på hur mycket jag saknar sparringen. Jag får ta mig i kragen och hitta ett sätt helt enkelt!

Jag är på god väg. Mitt första delmål är i antågande (slutligt resultat inte klart ännu..) och jag har gjort det helt själv tamefan! Det gör mig glad att jag inte gav upp och inte ger upp – det är lätt att göra det när man aldrig ser något resultat.

Nu å andra sidan – nu har jag fått se resultat och nästa delmål är upplagt. 1 november får vi se om jag kan bocka av mål nummer 2 också!

Det vore hur grymt som helst!

Rutinerna har infunnit sig i mitt liv och det gör otroligt mycket för välmåendet. Jag har möjlighet att jobba extra och dryga ut min kassa, snart har jag kommit en bit med min ”planering” och när jag är klar med den biten får ni veta vad det handlar om – I will tell you!

Detta år har jag och min fina Tim varit tillsammans i 7 år. Snart är det november och den 7e årsdagen vi firar ihop. Lovely!

Nu måste jag fortsätta städa.. // Chii