100405 - Ny dator

Har flera gånger den senaste tiden klagat en massa på hur dålig min dator är. Den behöver mycket vård för att kunna användas och det har jag inte råd med nu för tillfället och jag är i desperat (läs var) behov av att kunna skriva CVs för att söka jobb.
Sitter hemma idag och hostar och hostar och hostar lungorna ur mig lite till när mamma säger att pappa kommer förbi och ska titta på datorn och försöka fixa till den. Jag tänker (och säger) att det kan han inte för att det har med operativsystemet och kodnyckeln att göra - men pappa kommer och med sig har han en ny dator..
Jag blev ju inte lite paff om jag så säger, jag blev förstummad och visste inte vad jag skulle säga. Jag är SÅ TACKSAM att det går inte att beskriva. Tack tack tack gånger en miljon gånger om och lite till..
Hela denna dag förändrades från att vara sunkig, jävlig och hemsk, till att bli helt fantastisk. Dessutom petade pappa bara lite på en lampa som var trasig i hallen (trodde vi) och så funkar även den. Wow!
Imorgon blir det jobb igen och resten av veckan också såklart. Ska ta tag i vår balkong i helgen om vädret tillåter. Känns inte som att man kan lita på det..
Out..

100404 - Överraskning

Har ju fnulat på en överraskning länge och i onsdags den 31 mars fick jag äntligen avslöja mina planer för Tim.

Tanken var att jag ville ge honom en tidig födelsedagspresent han ska komma ihåg - så jag hade bokat en resa till Amsterdam. Med hjälp av mina föräldrar, Tims mamma och hans kollega, lyckades vi lura honom riktigt ordentligt.

Vi var i Holland 3 heldagar och promenerade runt i Amsterdam. Besökte Red Light, skulle besöka Anne Frank huset och Amsterdam Dungeon med det blev inställt. Vi besökte Heineken bryggeriet vilket var väldigt intressant och framför allt väldigt vackert (!).. Många bilder blev det och en del av dessa kommer upp i bloggen vid ett senare tillfälle.. Underbart att få spendera tid med min fina syster och min fina systerson och deras två vovvar.. Det var härligt att få uppleva Ouderkerk också (litet mysigt bostadsområde med massa fina små hus..)

Är idag trött och hängig. Gick upp halv fem imorse för att vara på Schiphol (flygplatsen) halv sex. Sov inte en blund inatt då jag hostade konstant. Har sovit en timme på dagen, det är allt. Har idag endast legat i soffan, tankat bilen och handlat mat. Det är min dag. Naturligtvis har jag packat upp allt redan - det är jag i ett nötskal.

Nu längtar jag bara till klubben.. Vill slå av mig lite, känner att det behövs.
Måste bara bli kvitt hostan först..


Tim fick nog av soffläget och sitter nu framför sin dator i rummet bredvid och jag i vardagsrummet med min laptop i knät och spelar en massa låtar från förr som får mig att gråta. Många som är känsliga med både texter och musik - vilket naturligtvis får mig att tänka på allt som varit och allt jag önskade var. Man kan tyvärr inte dra tillbaka tiden, även om jag hela tiden önskar att jag kunde det.

Just nu är det John Secada - Just another day som spelas. Det är en låt jag dansade runt till i vardagsrummet många gånger - och än..