090630 - Gnista

Gnista.
Det är ett ord som betyder mycket just nu.
Ett ord som får mig att le. Jag känner mig positiv, glad, framåt och tillfreds för tillfället.
Saker och ting faller på plats.

Jag har kommit fram till något jag tidigare känt av lite, men slarvat med. Jag mår så jäkla dåligt av att inte träna! Jag måste ha träning dagligen, annars börjar jag bli otrevlig, trött, hängig och sämre tålamod med saker.

Jag har en gnista nu som blir svår att släcka, för att förtydliga det hela: jag är fast, mani kan man kalla det. Manisk kanske man inte blir så fort men det känns som att det är just manisk jag är.

Idag har det varit smårörigt på jobbet igen, många otåliga människor i olika situationer.

Ikväll ska jag träffa Sara och Lotta, längesedan vi umgicks alla tre. Tyvärr är inte Paula med ikväll, det hade varit skönt att ha henne där.

I helgen ska vi leta tapet till vardagsrummet, känns som att det aldrig tar slut. Fint blir det i och för sig, så det är värt allt jobb. annars ska jag nog bara ligga och sola på balkongen i helgen. Tänkte ha Prinsen hemma så jag får spendera lite tid med honom också.

/ M

090629 - Kickboxer

Första kickboxpasset på länge. Så J ä v l a H ä r l i g t !
Blev helt slut och helt dyngsur av svett, men kort efteråt kände jag att jag kunde lika gärna köra ett pass till.
Cyklingen har gjort sitt! Bra kondition nu!

Vill tillbaka till klubben. Den är så fin, fräsch och trevlig! Coolt inredd med blått ljus och bra luft.

Körig dag på jobbet idag, fullt med idioter. Fått tjafsa med varannan person på grund av missförstånd, irritation och värmen. Alla klagade på värmen. Hah! Jag älskar värmen, önskar bara´att jag kunde få njuta mer av solen och värmen än vad jag gör.

Ser fram emot kickboxpass på onsdag och fredag. Torsdag cyklar jag till jobbet, och då blir det även lite boxning när jag kommer hem, och lite styrka (hantlar, armhävningar och mage).

Tim är så duktig med sin nya diet. Han är även duktig med träningen. Cred till dig älskling.

Ringde och pratade med morfar och "mormor" i Småland, trevligt att höra att de har det bra. Saknar dem jättemycket, men det gör jag nästan hela tiden så. . .

Imorgon är en ny dag och jag ska få träffa Sara min underbara!

090623 - Summerdays

Nu är det riktig sommar i Sverige (igen) - var ju riktig sommar några dagar i maj men de försvann lika fort som de kom.
Själv sitter man i en liten reception med två underbara kollegor och har trevligt. Mycket trevligt jobb faktiskt.

Har cyklat till och från jobbet den senaste tiden, förutom de dagar det spöregnade förra veckan då. Det är nämligen inte så trevligt att cykla i spöregn och motvind.. Känner att cyklandet tagit ordentligt i benen, allt känns så mycket lättare när man får vardagsmotionen.

Tyvärr har jag ännu inte gått tillbaka till kickboxträningen på klubben sen i början på maj, och det grämer mig. Känns inte bra att inte ha gått dit på länge. Suget efter att slå och sparka är stort nu. Jag vet ju hur mycket det ger mig, fysiskt och psykiskt. Hade tänkt planera in kickboxen denna vecka, men det sket sig. Får bli nästa vecka istället.

Tim och jag har skaffat akvarium. Tim är nog mer inne i det där med akvaristik än vad jag är.. Men det är trevligt att ha något annat än TVn att titta på när man vill koppla av. Vi ska förmodligen köpa en guldgroda till akvariet också.

Sitter på jobbet och skriver, har nog aldrig känt mig så bekväm med något bevakningsjobb tidigare, som jag gör nu. Trivselfaktorn är hög, trots att det kan vara lite småtjafsigt ibland. Hoppas innerligt på att jag får vara kvar på det här objektet efter sommaren också, skulle lösa otroligt mycket för min del. Alla har märkt att jag är gladare och trevligare att ha att göra med nu när jobbtiderna är bättre. Känner också att jag kan slappna av på ett annat sätt än tidigare. På morgonen när jag går upp kl 06.00, kliver jag upp med ett leende på läpparna och tänker; "vad kul det ska bli att cykla till jobbet idag". Helt otroligt!

I helgen ska jag och Tim lägga golv i sovrummet. Nästa helg ska vi börja med hallen och de andra rummen, sen ska det väl förhoppningsvis vara klart innan vi åker till Mallis,

Out.. 

090615 - Trial

Fått ledigt två dagar, idag och imorgon, för att gå på rättegångar.
Hoppas innerligt att det inte blir några fler rättegångar efter dessa två, orkar inte med sådant längre.

Igår lärde min mor mig hur man gör kimchi (koreansk kålsallad) - så nu kan jag det, väldigt glad för det faktiskt!
Dessutom slingade mamma mitt hår också och det blev kalasbra tycker jag! Tack tack mommy dearest!

När jag kom hem igår fixade jag med lite smått i lyan, och det blev bra. Städade och var faktiskt online lite på nätet, har varit väldigt lite sånt för min del senaste tiden - liksom glömt av internet helt och hållet.

Jag är så jävla trött på regnet. Tycker det kan bli lite sol nu så att mina cykelturer till Kista blir trevligare!


090613 - New Job

Tyst har det varit i bloggen på ett tag - my bad of course.

Mycket har hänt (igen) sen sist. Här är ett sammandrag:


- Tim och jag har flyttat - med hjälp av Sanna och Sai blev det väldigt lyckat :) Er hjälp var/är otroligt uppskattad!
- Jag har haft min semester kan man säga, slapp jobba av alla passen för mitt förra jobb tack vare M - tack tack tack.
- Haft tid att måla om och fixa här hemma, nästan allt är klart med väggarna - endast i hallen ska det målas en vägg idag.
- Fått en diskmaskin av mamma och pappa, som såklart skulle börja strula. Min snälla far kommer hit idag å hjälper till.
- Jag har börjat på nya jobbetmed bra tider och fantastiska kollegor. Varit där en vecka nu och ser fram emot nästa pass!
- Jag har haft Prinsen här jättemycket senaste tiden, bra för både honom och oss. Han är min favorit!
- Vi har fått en ny granne, supertrevlig tjej! Blir nog några grann-dejter här framöver!
- Min PAULA har kommit hem till SWE igen! Hunnit träffa henne en gång bara, med Sara, mitt i målandet. Fin surprise babes! Jag blev jätteglad!


Annars har jag varit mycket hos mina föräldrar och hjälpt dem att lägga golv i köket, så nu kan jag det också. Har blivit väldigt händig på kort tid, allt tack vare min far och att jag gör det jag bestämmer mig för att göra. Tacksam för allt jag lär mig.

En sak som känns underlig nu är att jag faktiskt är ledig helger och vardagar. Jättekonstigt. Skönt.

En puss till min duktiga Lotta som sprang Blodomloppet och som är min musa! Du är bäst, without a  doubt.