091228 - Bra känsla

Idag när jag vaknade var jag riktigt trött och väntade mig en dag full av otrevliga överraskningar.
Dagen blev inte alls som jag väntade mig. Det blev en positiv dag.

Kom ner till bilen, såg att min bil var den enda som var snöfri och jag kunde se rutorna! Surprise för mig! Har haft problem med min motorvärmarsladd och el-skåpet. Det var tydligen fel på tiduret, men det är bytt nu så jag satte mig i en lagom varm bil och njöt av att inte behöva snöa av bilen..

Drog sedan på några härliga låtar, den ena efter den andra, med Michael Jackson. Favoriterna idag var "Who is it" och "Give in to me" som jag poppade på hög volym hela vägen till jobbet. Kom dit med ett smile på läpparna och mötte Karin som skulle hoppa in för min kära kollega Ull som är ledig. Härligt att jag ska jobba med henne till onsdag, vi kan snacka och få tiden att gå. [Det är rätt lamt på jobbet dessa dagar]

Dagen gick relativt fort och jag fick undan en hel del saker som skulle göras förr eller senare, skönt att ha gjort allt.

Har fått bekräftat at min kära granne att hon ska med på onsdag och sparras med mig på klubben, det ska bli kul att träna med henne och få öva lite teknik.

Igår tränade jag med "svärfar" - jag, Tim och Micke åkte in till klubben och körde ett pass. Tim fick agera fotograf, det blev inte superbra bilder så jag skippar att slänga in dem nu. Det var bra statisk träning för mig då jag höll mitsar 90 % av passet. Körde 1½ timme och nötte boxningen rätt hårt. Blev en del sparkar mot slutet.

Idag har jag ordentligt med träningsvärk och ska faktiskt dra iväg min rumpa till en av cyklarna på gymmet. Det står spinning på schemat ikväll, och om jag kan gå alls imorgon, blir det nog ett till pass [kanske inte just spinning]..

Fick ett sms av min Ängel igår. Skönt at höra från henne igen, det har varit tyst ett tag nu.

[Out]

091226 - Över

Nu är julen över och jag väntar egentligen bara på att det nya året ska börja så att jag kan känna en ny glöd. Samma visa varje år, I know..

Har legat på latsidan lite för mycket veckan innan jul, men å andra sidan har jag inte tränat så kontinuerligt som jag velat ändå.

Min önskan nu är att jag kan köra hårt utan sjukdomar och se resultat, vilket jag behöver göra för att hålla igång ordentligt. Jag är en sån där jobbig brud, som lätt lägger av om inte resultaten kommer rätt fort. Jag vet att det är fel att tänka så, men har man alltid gjort det, är det ett mönster som är svårt att bryta..

Får se hur jag löser uppgifterna som jag faktiskt ger mig själv. Det är ju för min skull, mitt välmående och min lycka det gäller.

By the way; tog den omtalade vaccinsprutan mot grissjukan, så jag hoppas att jag slipper alla andra sjukdomar också..

Jobbar på måndag igen och går av på onsdag eftermiddag för att vara ledig i fyra dagar. Välbehövligt, men jag behöver mer ledigt känner jag.. Finns så mycket jag vill göra..

Well, får se hur allt känns efter nyår. Jag längtar tillbaka till mattan, längtar till att få slå av mig lite känslor.

091208 - Längesen nu

Längesen jag skrev något i bloggen. Jag har inte riktigt prioriterat den senaste tiden..


TRÄNING

Har lyckats hålla mig frisk ett tag nu (peppar peppar) och kunnat träna som planerat, vilket är jätteskönt. Kommit in i flåset rätt bra, men än har jag en lång väg att gå för att känna mig riktigt nöjd. Jag har tagit mig i kragen och skaffat gymkort i närheten där jag bor och har hunnit besöka det några gånger. Blandar numera kickboxningen med lite spinning och dans, så att jag får variation. Ska försöka att få till 5 pass i veckan, mest föratt det ska bli kontinuerlig träning och inte bara då och då..

Gick på ett pass i söndags med Helene (femalefighter.blogg.se), det var ett mitspass på 70 min, och därefer körde vi sparring. Lättare i början, för att sen öka intensiteten - det var superkul, även om min kropp blev lite blå på sina ställen. Det var helt klart värt det!

JOBBET

Har kommit in i jobbet bra. Känns som att det passar mig. Någonstans har jag kvar mina drömmar om en egen fotvårdspraktik och det kommer säkert, men senare. Är bara rädd att jag tappar kunskap under tiden jag gör annat. Önskar att det såg annorlunda ut, så att jag kunde behandla fötter livet ut från och med nu, men det går ju inte som det ser ut nu. Hur som helst så trivs jag på mitt jobb och trivs ypperligt bra med min superkollega, U. Vi är lika på många sätt och har samma humor. Jävligt skönt. Hon är riktigt bra. Har börjat lära känna lite folk på jobbet också, och det är riktigt härliga människor. Världen är liten, många vägar korsas..

HEMMA

Vi har fått vår efterlängtade soffa och den är för skön. Somnar i den konstant. Jag har svårigheter med att hålla mig vaken när vi sitter tillsammans i soffan. Det blir mycket tjat för att jag inte ska somna.. Vi är lyckliga över soffan i alla fall - den passar perfekt i vårat vardagsrum.

FAMILJ

Funderar en hel del över relationen med min syster som bor i Holland. Det är inte alltid lätt. Speciellt när man aldrig hörs av.. Önskar att de bodde hör i Sverige istället, men det skulle nog aldrig gå.

Håller tummarna för min mor nu också, som ska opereras imorgon bitti. Älskar dig mamma, operationen ska gå bra ska du se. Önskar du slapp all smärta..

ÖVRIGT

Har fått någon så kallad Michael Jackson noja. Jag brukar få det ungefär 1 gång i månaden. Jag får behov av att höra vissa låtar, och då måste jag höra dem omgående.. Han satte spår i mitt liv den där Jackson..

Kärlek