100526 - Bleh

Ingen bra rubrik idag/ikväll. Har ingen fantasi. Så det så.
-
-
Har egentligen ingen anledning att skriva alls idag. Har jobbat, tränat, kramat på Tim och duschat. Tänkte sova snart. Jag blir bara så förbannad när jag tittar på TV. Alla som känner mig vet vad jag har för åsikter när det kommer till våld/orättvisor och andra dumheter. Efterlyst is on ze telly, å jag orkar inte se mer. Funderar till och med på att skapa en blogg för att, eller alternativt en gång i veckan i denna blogg, spy galla på saker och ting för att jag känner att jag måste det. En idé kanske, vad vet jag?
.
.
Tillbaka till jobbet imorgon. Nu endast 3 dagar kvar på nuvarande jobbet. Både okej och fruktansvärt tråkigt.
En sak som är bra med imorgon är att jag får nog spö. Ja, på klubben alltså. Det konstiga är att jag hittills aldrig fått en blåtira. Vi får se när den första kommer. Jag har blitt blå över hela kroppen men aldrig i ansiktet. Det gör nog min kväll imorn; om jag klarar mig ifrån en blåtira då också. Block block block!
-
-
Funderar på att plocka bort alla gamla blogginlägg. Någon som har en ide om hur man bäst (enklast) sparar det man skrivit, men inte på nätet? Jag är helt lost vad gäller detta.. Kom med tips. Finns lite jag vill ändra. Jag vill göra om bloggen from scratch igen utan att starta en ny..
.
.
>>Chii is out<<

100525 - Smulor

Jag vill inget hellre än att ha dig tillbaka. Har de senaste tre dagarna inte tänkt på något annat. Saknar dig så!
-
Har idag fått åka iväg och kolla på ett nytt jobb. Intressant, givande och roligt. Vi får se hur alltid känns om en vecka.
Spännande!
-
Är så extremt trött i huvudet efter alla veckor med läropass som vi haft på jobbet. Att lära upp, grundligt, så pedagogiskt man bara kan och samtidigt ha en gnutta energi över för att tänka på sitt egna, planera träning osv - det har varit ganska körigt.
-
Jag lyckas om jag vill lyckas - har jag försökt att tänka och det resulterar i framgång. Hur mycket vill man något? Tillräckligt? Man ska alltid vilja mer än så.
-
Har bokat ett bord för 15 personer den 4 juni då vi ska ut och svira med jobbet. Ska bli trevligt. Kan ju alltid hoppas att några dyker upp - jag ser fram emot att få ta några djupa andetag och bara koppla av och släppa det som varit jobbigt.
-
Är glad över att Tjeckien vann VM. En gullig person på jobbet kom förbi receptionen och hojtade "Grattis" varpå jag inte fattade någonting - för att sedan förstå att det var hockeyn han menade och då kom vi in på en massa hockeyprat. Micha + hockey = jo, rätt sant (iaf när det gäller VM och Tjeckien é med..)
-
Jag är så inne på sparring hela tiden. Tänker mycket på träning i övrigt. Måste ta en titt på hur min träning ska se ut imorgon och på fredag. Förbannar sommarschemat på klubben, just denna vecka i alla fall, då jag endast hinner med ett kickpass. Det suger ju. Jag hade ju planerat 3 i alla fall. Minst.
-
Får väl ta och släpa ner mig själv till gymmet här nere och köra nåt pass. Känns inte alls lika roligt dock..
-
Har en hel del kul saker som ska ske inom den närmsta tiden. Får försöka fokusera på det. Men först,  börja slappna av och bara njuta i några dagar..

100523 - En dag och kväll i SM-anda!

Helgen är snart förbi och imorgon är det måndag och jag gillar inte måndagar något vidare, men jag ser fram emot att det blir tisdag, onsdag och torsdag då jag tänkt ta mig till klubben för härlig kickbox och förhoppningsvis något sparringpass med någon som vill.. Jag måste nöta teknikerna för sist jag körde (i fredags) gick det åt helvete..
-
-
Jag får se om Jill Idh har lust att läxa upp mig lite i sparringen vid tillfälle - skulle vara guld värt för mig. Måste också lära mig ta stryk ordentligt igen och Jill, ja hon är bra på sådant..
Följer just nu hockeymatchen mellan Tjeckien-Ryssland och hoppas att Tjeckien fortsätter att ha tur och vara duktiga så att de kniper VM guldet. Vi får väl se, men det hade gjort min söndag kan jag säga.
-
-
Igår spenderade jag dagen med underbara Janina (en härlig tjej från klubben) och vi drog till GIH för att kolla kickboxmatcher. Hade missat alla macher utom Ludvigs och Annas matcher som vi hann se. Rätt hårda slag och sparkar i viktklassen +91 kg kan man säga, oj oj oj! Anna hade bra teknik i sin match och vann SM guld i sin viktklass så jag kan inte göra annat än gratulera! Jättekul att se Annas och Ludvigs matcher!
-
-
Efter GIH så åkte vi in till stan för en lunch. Blev en god sallad på Sandys och därefter begav vi oss till Le Bon Palais på Barnhusgatan för en kväll med fler matcher. Såg Caroline Ek fightas otroligt skickligt och vi skojade lite efteråt när vi såg henne gå omkring med en ispåse - det betyder ju att motståndarinnan hade gett henne lite smärta ändå.. Coolt värre! Mycket fin teknik har hon, den där Ek. Grym tjej!
-
-
Såg även Daniel Teymur mot Farre och det var en riktig fröjd att se. Kul med Nils Widlunds match och naturligtvis vår klubbtränare Karim Pethplais match. Vi funderade mycket över Karims lugna sätt, han var verkligen kanonlugn, och så även hans motståndare Kittisak. Mäkta imponerad över stilen på deras fight. Lugnt tempo för att sedan gå in och sätta klockrena tekniker.
-
-
Åkte hem efter Ludvigs match (den näst sista matchen för kvällen) och tyckte det var synd att han inte vann den. Hans motståndare var riktigt hård.
Alla fortsatte att festa vidare, och jag drog hem och sov. Var så sjukt trött efter hela dagen och hade ingen energi kvar alls.
-
-
Tack Jill Idh för allt du ordnat med och kring detta SM-event. Fantastiskt snyggt gjort och mycket bra jobbat!
Idag har det varit en dag i sego-mode. Inte gjort många knop. Hoppas jag får sova gott, det behöver jag.
-
-
-
Until next time..

100516 - Överraskningar

Igår var jag en sväng till stan med Zandra. Hon skulle köpa lite olika grejer så jag hakade på. Kollade en del korsetter på PomPom och FlirtFashion då fröken Z är på jakt efter en Srf-korsett. . Det var trevligt (!) att ta en sväng till stan trots värmen och allt folk. Är ju aldrig i stan annars längre..
-
-
När jag kom hem drack jag min första kaffe för dagen och hade extrem jävla huvudvärk och försökte komma fram till vad jag skulle göra under kvällen. Jag ville verkligen cykla till Kista för att umgås lite med mamma i solen - så det hela slutade med att jag cyklade dit i hopp om att allt vatten jag drack längs vägen skulle bota huvudvärken. På nåt sätt försvann huvudvärken först långt senare på kvällen - först när jag höll på att dåsa till i soffan...
-
-
Trevligt att prata med mamma som alltid, fick sitta lite i solen och dricka en kopp svart java för att sen cykla hem igen. Väl hemma tog jag en dusch, fixade lite lätt middag och bara var. Glodde lite på TV och tyckte att EMD är patetiska som programledare och sen.. Ja sen när jag lagt mig i sängen efter att ha glott på FightClub så fick jag ett mms från en kompis. Tim och han var på samma ställe och bilden föreställde en snaggad Tim med mohikan. Jag fick hjärtat i halsgropen och tänkte; vafan har han gjort nu?! På fyllan?! och så kom också alla tankar på att han skulle ångra sig bittert idag, dagen efter allt. .
-
-
Åkte och hämtade min sambo mitt i natten för jag kunde ändå inte sova, och fick då se en .. hmm.. mer modern stil på snaggad skalle. Typ en snaggad skalle med ännu mer snaggat på tre (!) välplacerade ställen på bakhuvudet. Snyggve! Med andra ord ingen vanlig, jämn snagg..
Hur som haver..
-
-
För er som inte vet kan jag berätta att min Tim varit långhårig (riktigt långhårig) och har en jävla bra kvalite på sitt hår. Han har alltid haft svårt att klippa sig men så en dag bestämde han sig för att klippa bort det. Fick då en vanlig killfrisyr så att han kunde joxa med vax och så. Det gick 1-2 dagar och då tyckte han att det var för långt. Fick det tillklippt lite mer - det går tre dagar och det är fortfarande för långt. Sedan när det gått nästan 2 veckor - då RAKAR han av sig allt så det bara finns lite stubb kvar. Snacka om att jag är P A F F !
-
-
-
-
Jag kan inte säga annat än att han passar mycket bra i den här frillan. Eller vad man nu ska kalla det, haha..
Å just ja: nej han ångrar sig inte alls faktiskt!
-
-
Har ikväll suttit och kladdat med nagellack för att göra mig lite fin eller nåt..
-
-
Imorgon är det ju måndag och det är näst sista veckan för mig på mitt nuvarande jobb. Suger!
Tänkte dra till klubben och träna slut på mig själv som plåster på såren.
-
-
Until next time

22:58

Just ja.
Två underskattade saker:
Cykling och att powerwalka
Så det så..

100515 - Längesedan nu

En update har inte gjorts på evigheter. Egentligen vet jag inte ens vart jag ska börja. Det har varit en del, men ändå inte överdrivet mycket.
Jag har kommit igång med kickboxningen igen efter alla sjukdomssvackor. Däremellan har jag gått från jobbet och hem (powerwalks, snabba, på cirka 1 tim 15 min) var och varannan dag. Nu är suget tillbaka, ännu en gång - och jag dras verkligen till klubben med alla underbara människor och jag vill inget hellre än att gå på passen och bli sådär härligt skakig efteråt. Finns ingen känsla som är mer frigörande än som känslan efter ett bra pass. Så enkelt är det.
-
-
Vi får se vart jag hamnar med mina planer och mina mål. Ger inte efter för något nu, utan satsar 110 % på det jag vill göra. För det jag vill göra är ytterst viktigt just nu.
Sitter och gluttar på FightClub och hoppas att min favvo Remy får fajtas.. Det är grädden på moset en lördagskväll - FightClub på Eurosport, I like..
-
-
Det är fortfarande svårt att fylla helgerna med vettiga saker att göra - efter allt som varit - men jag försöker hitta smarta vägar. Lyckas inte alltid dock..
Är lite besviken på hur vissa saker ter sig. Hur vissa saker inte går att ändra på då den andra parten är den som måste öppna ögonen först. Är lite fundersam över huruvida jag är för snäll egentligen, och undrar ibland hur allt skulle vara om det såg annorlunda ut.
-
-
Dumt att fylla skallen med sådana tankar men det är ofrånkomligt. Tiden får avgöra hur det blir. Jag kan inget annat än att planera utefter mitt eget huvud och satsa på mig själv först. Får väl förhoppningsvis något resultat efter en tid - om inte, ja då. Då vet jag inte längre.
-
-
Sommaren lär bli ganska ensam vissa veckor i år (igen). Alltid samma sak. Jag vet inte, jag får väl ta och snickra ihop egna idéer - problemet är bara att det inte håller i längden (inte år efter år, för det ska inte va såhär..)
-
-
Jaja.. Lördagkväll och jag är trött och seg och har haft huvudvärk hela dagen och kvällen. Ska snart försöka sov bort värken. Imorn är sista lediga dan innan hela jobbveckan drar igång. Näst sista helveckan på mitt nuvarande jobb, känns sådär...
Önskar att saker och ting såg annorlunda ut...